ÇATAK'TA KARLA MÜCADELE SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.01.2021 - 11:02, Güncelleme: 27.01.2021 - 11:02
 

ÇATAK'TA KARLA MÜCADELE SÜRÜYOR

Abdurrahman Şeylan Başkanlığındaki Çatak Belediyesi ekipleri merkezde ve kırsalda kar yağışı nedeniyle oluşan tüm olumsuzluklara müdahale etmeyi sürdürüyor.
Alt ve üst yapıda uygulamaların dur durak demeden devam ettiği Çatak'ta yerel yönetim; kış aylarında da aynı tempoda çalışmalarına devam ediyor. Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra vatandaş talep ve önerilerine hassasiyetle yaklaşan Abdurrahman Şeylan Başkanlığındaki Çatak Belediyesi, son olarak kar yağışının etkisini göstermesi ile birlikte ilçenin bir çok noktasında kar taşıma uygulamalarını aralıksız sürdürdü. Başkan Şeylan'ın birebir takip ettiği çalışmalar çerçevesinde ekipler ilçe merkezindeki ana arterlerde uygulamalarını yoğunlaşırken, kırsal bölgelerde ise çığ nedeniyle kapanan yol güzergahlarına müdahale edildi. Ekipler son olarak Korulu Mahallesi ve 6 mezranın yoluna düşen çığ sonucu 14 saat aralıksız çalışarak güzergahları trafiğe açtı. İlçe merkezindeki çalışmaları da değerlendiren Başkan Şeylan, "Karla mücadele çalışmalarımız geceli gündüzlü devam ediyor. Belediye personelimiz ve Kepçeler ile belirli noktalarda topladığımız karlar, kamyonlara yüklenerek İlçe dışına taşınıyor" değerlendirmesinde bulundu. Başkan Şeylan ilerleyen süreçlerde yine tüm Çatak Belediyesi ekiplerinin koordineli bir şekilde planlama dahilinde gerekli müdahaleleri gerçekleştirmeye devam edeceğini sözlerine eklerken ekiplerin karla mücadeledeki yoğun çalışması Çatak halkı tarafından da takdirle karşılandı.  (www.akbelediyeler.com)
Abdurrahman Şeylan Başkanlığındaki Çatak Belediyesi ekipleri merkezde ve kırsalda kar yağışı nedeniyle oluşan tüm olumsuzluklara müdahale etmeyi sürdürüyor.

Alt ve üst yapıda uygulamaların dur durak demeden devam ettiği Çatak'ta yerel yönetim; kış aylarında da aynı tempoda çalışmalarına devam ediyor. Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra vatandaş talep ve önerilerine hassasiyetle yaklaşan Abdurrahman Şeylan Başkanlığındaki Çatak Belediyesi, son olarak kar yağışının etkisini göstermesi ile birlikte ilçenin bir çok noktasında kar taşıma uygulamalarını aralıksız sürdürdü.

Başkan Şeylan'ın birebir takip ettiği çalışmalar çerçevesinde ekipler ilçe merkezindeki ana arterlerde uygulamalarını yoğunlaşırken, kırsal bölgelerde ise çığ nedeniyle kapanan yol güzergahlarına müdahale edildi. Ekipler son olarak Korulu Mahallesi ve 6 mezranın yoluna düşen çığ sonucu 14 saat aralıksız çalışarak güzergahları trafiğe açtı.

İlçe merkezindeki çalışmaları da değerlendiren Başkan Şeylan, "Karla mücadele çalışmalarımız geceli gündüzlü devam ediyor. Belediye personelimiz ve Kepçeler ile belirli noktalarda topladığımız karlar, kamyonlara yüklenerek İlçe dışına taşınıyor" değerlendirmesinde bulundu.

Başkan Şeylan ilerleyen süreçlerde yine tüm Çatak Belediyesi ekiplerinin koordineli bir şekilde planlama dahilinde gerekli müdahaleleri gerçekleştirmeye devam edeceğini sözlerine eklerken ekiplerin karla mücadeledeki yoğun çalışması Çatak halkı tarafından da takdirle karşılandı.

 (www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.