ÇATAKLI GENÇLERİN BÜYÜK BAŞARISI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.10.2020 - 12:55, Güncelleme: 29.10.2020 - 12:55
 

ÇATAKLI GENÇLERİN BÜYÜK BAŞARISI

​​​​​​​Gençlere verdiği önemi her defasında dile getiren Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Rafting Şampiyonasında birinci olan Çataklı gençleri kutladı.
Bu yıl Hakkari'de düzenlenen Türkiye Rafting Şampiyonası renkli görüntülere sahne oldu. Türkiye'nin bir çok ilinden katılımın sağlandığı şampiyonada gençler Zap Suyunda kürek atarak kıya sıya mücadele sergiledi. Farklı yaş kategorilerinde derecelerin belirlendiği şampiyonada Çatak Belediyespor Rafting Takımı birinci olarak Çatak'a büyük gurur yaşattı. U19 kategorisinde tüm rakiplerini geçerek birinci olan Çataklı sporcuları kutlayan Başkan Abdurrahman Şeylan "Hakkari İlimizin ZAP suyunda düzenlenen rafting şampiyonasında Çatak Belediyespor Rafting Sporcularımız U19 rx sıralama yarışmasında birinci olmuş, sporcularımıza Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Kasapoğlu başarılar dileyerek, yakından ilgilenmiştir. Şahsım adına Çatak'a bu gururu yaşatan tüm gençlerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi. Gençler yönelik her türlü uygulamanın destekçisi olarak gündeme gelen Başkan Abdurrahman Şeylan bu doğrultudaki desteklerinin sporun her branşında devam edeceğini de sözlerine ekledi. BAŞKAN ŞEYLAN'DAN CUMHURİYET MESAJI Öte yandan Başkan Şeylan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili bir mesaj yayımladı. Başkan Şeylan sosyal medyadan yaptığı paylaşımında "Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu toprakları bize vatan kılmak adına canını ortaya koyan tüm gazi ve şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, tüm vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Gençlere verdiği önemi her defasında dile getiren Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Rafting Şampiyonasında birinci olan Çataklı gençleri kutladı.

Bu yıl Hakkari'de düzenlenen Türkiye Rafting Şampiyonası renkli görüntülere sahne oldu. Türkiye'nin bir çok ilinden katılımın sağlandığı şampiyonada gençler Zap Suyunda kürek atarak kıya sıya mücadele sergiledi. Farklı yaş kategorilerinde derecelerin belirlendiği şampiyonada Çatak Belediyespor Rafting Takımı birinci olarak Çatak'a büyük gurur yaşattı. U19 kategorisinde tüm rakiplerini geçerek birinci olan Çataklı sporcuları kutlayan Başkan Abdurrahman Şeylan "Hakkari İlimizin ZAP suyunda düzenlenen rafting şampiyonasında Çatak Belediyespor Rafting Sporcularımız U19 rx sıralama yarışmasında birinci olmuş, sporcularımıza Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Kasapoğlu başarılar dileyerek, yakından ilgilenmiştir. Şahsım adına Çatak'a bu gururu yaşatan tüm gençlerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Gençler yönelik her türlü uygulamanın destekçisi olarak gündeme gelen Başkan Abdurrahman Şeylan bu doğrultudaki desteklerinin sporun her branşında devam edeceğini de sözlerine ekledi.

BAŞKAN ŞEYLAN'DAN CUMHURİYET MESAJI

Öte yandan Başkan Şeylan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili bir mesaj yayımladı. Başkan Şeylan sosyal medyadan yaptığı paylaşımında "Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu toprakları bize vatan kılmak adına canını ortaya koyan tüm gazi ve şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, tüm vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum" ifadelerini kullandı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.