Bu hizmet aşkıyla Tatvan'ın daha nice hizmetler göreceği kesin!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.07.2020 - 15:00, Güncelleme: 11.07.2020 - 15:00
 

Bu hizmet aşkıyla Tatvan'ın daha nice hizmetler göreceği kesin!

Tatvan Belediye Başkanı Geylani, ilçesinin deniz turizminde söz sahibi olması için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'yu ağırladı.
Tatvan'ın deniz turizminde söz sahibi olabilmesi için Başkent Ankara ile de diyaloglarını sürdüren Bitlis'in Tatvan İlçe Belediye Başkanı Mehmet Emin Başkan Geylani, son olarak Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Dr. Yalçın Eyigün, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 5. Bölge Müdürü Ecvet Doğan ve Liman Başkanı Abdurrahman Aki'yi ilçede davet ederek projeleri ve yapılması planlanan çalışmaları istişare etmişti. Tatvan sahil şeridinde incelemelerde ulunan heyet gemi barınağı, iskele ve plaj projelerinin ele alındığı saha incelemesinde tüm detayları gözden geçirmişti.   KARAİSMAİLOĞLU TATVAN'DA Tatvan bugün de Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nu ağırladı. Karaismailoğlu ile birlikte Bitlis Milletvekilleri Cemal Taşar ve Vahit Kiler'e ev sahipliği yapan Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, amaçlarının Tatvan'ın doğa güzelliğini turizm ile buluşturarak ilçeye artı değerler kazandırmak olduğunu söyledi. Başkan Geylani, "AK belediyecilikte Tatvan her şeyin en iyisine layık. Bu anlamda bizlere desteklerini esirgemeyen Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'ya vekillerimiz Cemal Taşar ve Vahit Kiler'e teşekkür ediyorum" dedi. (www.akbelediyeler.com)
Tatvan Belediye Başkanı Geylani, ilçesinin deniz turizminde söz sahibi olması için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'yu ağırladı.

Tatvan'ın deniz turizminde söz sahibi olabilmesi için Başkent Ankara ile de diyaloglarını sürdüren Bitlis'in Tatvan İlçe Belediye Başkanı Mehmet Emin Başkan Geylani, son olarak Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Dr. Yalçın Eyigün, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 5. Bölge Müdürü Ecvet Doğan ve Liman Başkanı Abdurrahman Aki'yi ilçede davet ederek projeleri ve yapılması planlanan çalışmaları istişare etmişti.

Tatvan sahil şeridinde incelemelerde ulunan heyet gemi barınağı, iskele ve plaj projelerinin ele alındığı saha incelemesinde tüm detayları gözden geçirmişti.

 

KARAİSMAİLOĞLU TATVAN'DA

Tatvan bugün de Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nu ağırladı. Karaismailoğlu ile birlikte Bitlis Milletvekilleri Cemal Taşar ve Vahit Kiler'e ev sahipliği yapan Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, amaçlarının Tatvan'ın doğa güzelliğini turizm ile buluşturarak ilçeye artı değerler kazandırmak olduğunu söyledi.

Başkan Geylani, "AK belediyecilikte Tatvan her şeyin en iyisine layık. Bu anlamda bizlere desteklerini esirgemeyen Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'ya vekillerimiz Cemal Taşar ve Vahit Kiler'e teşekkür ediyorum" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.