BOZOVA'DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

İlçeler 20.06.2022 - 12:47, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:54

BOZOVA'DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

​​​​​​​Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Şanlıavşar - Kural güzergahında aşlatılan sathi kaplama asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.
Bozova'nın değişim ve gelişimi için gecesini gündüzüne katan Belediye Başkanı Suphi Aksoy, çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Çalışmalarında ilçe merkezi ve kırsal demeksizin her bölgeye ulaşmanın gayreti içerisinde olan Başkan Suphi Aksoy son olarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Abdulkadir Bozkurt, meclis üyeleri ve muhtarlar ile birlikte Şanlıavşar - Kural güzergahında aşlatılan sathi kaplama asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Teknik ekiplerden bilgiler alan Başkan Aksoy, Büyükşehir Belediyesi koordinesinde devam eden çalışmalar ile yol ağlarının daha da iyileştirildiğini söyledi ve hassasiyetlerinden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile tüm çalışanlarına teşekkür etti.

Şanlıurfa HABERİ