BİRECİK'E İSTİHDAM MÜJDESİ

İlçeler 30.03.2023 - 11:59, Güncelleme: 16.02.2024 - 22:39

BİRECİK'E İSTİHDAM MÜJDESİ

​​​​​​​Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam'ın istihdam oluşturmaya yönelik girişimleri soncu ilk imzalar atıldı.
Alt ve üst yapı hizmetlerinin dur durak demeden devam ettiği Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde bu kiz istihdam alanları oluşturmaya yönelik imzalar atıldı. Önceki süreçlere bu yöndeki adımları ile takdir toplayan Başkan Mahmut Mirkelam dün Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ile bir araya gelerek imzaları attı. Protokolün ardından bir değerlendirme yapan Başkan Mirkelam, "Halkımıza sözümüz vardı, Gençlerimize istihdam oluşturacağız diye. Valimiz Salih Ayhan beyin ev sahipliğinde bugün protokolümüzü imzaladık.Belediyemize ait Fabrika yatırımcı firmaya teslim edildi, kardeşlerimiz istihdam edilecek. Sn. Valimize ilçem halkı adına teşekkür ederim" dedi. Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Şanlıurfa HABERİ