BİNGÖL'DE KIZIL İLE YOLA DEVAM

İlçeler (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.09.2020 - 20:30, Güncelleme: 20.09.2020 - 20:30
 

BİNGÖL'DE KIZIL İLE YOLA DEVAM

AK Parti Bingöl Merkez İlçe Kongresinde Feyzi Kızıl ve yönetimi güven tazeledi. Kongrenin ardından Başkan Arıkan, AK Kadroları tebrik etti.
Türkiye, hafta sonu değişik il ve ilçelerden birbiri ardına gelen kongre haberleri ile gündemi belirledi. Pandemi sürecine hassasiyet gösterilerek yapılan kongrelerin Doğu Anadolu'daki en belirgin adreslerinden biri de Bingöl oldu. Yoğun katılımın sağlandığı kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Milletvekili Feyzi Berdibek, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, İl Başkan Vekili Bedri Tuğ, İl Koordinatörü Mahmut Sami Mallı, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kongrede partilileri selamlayan Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "AK Parti bir millet hareketidir. AK Parti bugün bir  dünya markası haline gelmiştir” dedi. Seçimlerde mevcut Başkan Feyzi Kılıç güven tazelerken, Başkan Kılınç; AK Kadroların Bingöl'de çalışmalarına daha azim ve daha heyecanlı bir şekilde devam edeceğini söyledi. BAŞKAN ARIKAN YÖNETİMİ TEBRİK ETTİ AK Teşkilatlarla uyum içerisinde çalışarak AK Belediyecilik örneği sergileyen Başkan Arıkan da kongre sonrasında yaptığı değerlendirmesinde "AK Parti Bingöl'de yoluna devam ediyor. Bugün kongremize katılan Genel Başkan Yardımcımız Cevdet Yılmaz'a, milletvekillerimize ve tüm teşkilatlarımıza teşekkür ederim. Yeniden merkez ilçe başkanı olarak seçilen Feyzi Kılıç ve ekibini tebrik eder, başarılar dilerim" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)
AK Parti Bingöl Merkez İlçe Kongresinde Feyzi Kızıl ve yönetimi güven tazeledi. Kongrenin ardından Başkan Arıkan, AK Kadroları tebrik etti.

Türkiye, hafta sonu değişik il ve ilçelerden birbiri ardına gelen kongre haberleri ile gündemi belirledi. Pandemi sürecine hassasiyet gösterilerek yapılan kongrelerin Doğu Anadolu'daki en belirgin adreslerinden biri de Bingöl oldu. Yoğun katılımın sağlandığı kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Milletvekili Feyzi Berdibek, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, İl Başkan Vekili Bedri Tuğ, İl Koordinatörü Mahmut Sami Mallı, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kongrede partilileri selamlayan Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "AK Parti bir millet hareketidir. AK Parti bugün bir  dünya markası haline gelmiştir” dedi.

Seçimlerde mevcut Başkan Feyzi Kılıç güven tazelerken, Başkan Kılınç; AK Kadroların Bingöl'de çalışmalarına daha azim ve daha heyecanlı bir şekilde devam edeceğini söyledi.

BAŞKAN ARIKAN YÖNETİMİ TEBRİK ETTİ

AK Teşkilatlarla uyum içerisinde çalışarak AK Belediyecilik örneği sergileyen Başkan Arıkan da kongre sonrasında yaptığı değerlendirmesinde "AK Parti Bingöl'de yoluna devam ediyor. Bugün kongremize katılan Genel Başkan Yardımcımız Cevdet Yılmaz'a, milletvekillerimize ve tüm teşkilatlarımıza teşekkür ederim. Yeniden merkez ilçe başkanı olarak seçilen Feyzi Kılıç ve ekibini tebrik eder, başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.