Baskil Belediyesi'nde yoğun çalışma dönemi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.08.2020 - 00:50, Güncelleme: 02.08.2020 - 00:50

Baskil Belediyesi'nde yoğun çalışma dönemi

Baskil Belediye Başkanı Av. İhsan Akmurat, devam eden alt ve üst yapı çalışmalarını denetleyerek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.
Baskil'in gelişimine katkı sağlayacak çalışmalarını sürdüren  Baskil Belediye Başkanı Av. İhsan Akmurat, Cumhuriyet Mahallesi İlhanlar Sokakta başlatılan altyapı ve üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Vatandaşların talep ve önerileri doğrultusunda 2020 Yılı Hizmet Planlamasına devam ettiklerini belirten Başkan Av. İhsan Akmurat, teknik ekiplerden uygulamanın aşamaları hakkında bilgiler aldı. İncelemeleri sırasında vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Av. İhsan Akmurat, çalışmaların hayırlı olmasını diledi. Amaçlarının Baskil halkına hizmetin en iyisini sunmak olduğunu belirten Başkan Akmurat, incelemelerinin ardından Belediye ekiplerince ilçenin diğer bölgelerinde devam eden çalışmaları denetledi. (www.akbelediyeler.com)