BASKİL BELEDİYESİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.08.2020 - 18:58, Güncelleme: 07.08.2020 - 18:58
 

BASKİL BELEDİYESİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

​​​​​​​Elazığ Baskil Belediye Başkanı Av. İhsan Akmurat, mahallelerde devam eden çalışmaları inceledi.
Yaz döneminde çalışmalarına ara vermeden devam eden İhsan Akmurat Başkanlığındaki Baskil Belediyesi, vatandaşlardan gelen talep ve öneriler üzerine alt ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor. Yaz dönemini en verimli şekilde değerlendirerek cadde ve sokaklarda kilitli parke taşı döşemesi uygulamasına ağırlık veren Baskil Belediyesi, 2020 Yılı Planlaması dahilinde belirlediği bölgelerde çalışmalarını yoğunlaştırdı. Vatandaşları yazın tozlu kışın ise çamurlu yollardan kurtarabilmek için dur durak demeden çalışan Baskil Belediyesi'nin hizmet yaklaşımı vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor. Hafta içinde çalışmaları takip ederek bölgelerde incelemelerde bulunan Başkan Akmurat güzergah üzerinde vatandaşlarla da bol bol sohbet ederek halkın taleplerini dinledi. Amaçlarının Baskil halkına hizmetin en iyisini sunmak olduğunu belirten Başkan Akmurat, önümüzdeki süreçlerde benzer çalışmaların diğer mahallelerde de devam edeceğini belirtti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Elazığ Baskil Belediye Başkanı Av. İhsan Akmurat, mahallelerde devam eden çalışmaları inceledi.

Yaz döneminde çalışmalarına ara vermeden devam eden İhsan Akmurat Başkanlığındaki Baskil Belediyesi, vatandaşlardan gelen talep ve öneriler üzerine alt ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor. Yaz dönemini en verimli şekilde değerlendirerek cadde ve sokaklarda kilitli parke taşı döşemesi uygulamasına ağırlık veren Baskil Belediyesi, 2020 Yılı Planlaması dahilinde belirlediği bölgelerde çalışmalarını yoğunlaştırdı. Vatandaşları yazın tozlu kışın ise çamurlu yollardan kurtarabilmek için dur durak demeden çalışan Baskil Belediyesi'nin hizmet yaklaşımı vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor.

Hafta içinde çalışmaları takip ederek bölgelerde incelemelerde bulunan Başkan Akmurat güzergah üzerinde vatandaşlarla da bol bol sohbet ederek halkın taleplerini dinledi. Amaçlarının Baskil halkına hizmetin en iyisini sunmak olduğunu belirten Başkan Akmurat, önümüzdeki süreçlerde benzer çalışmaların diğer mahallelerde de devam edeceğini belirtti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.