BAŞKENT'TEN KİLİS'E MÜJDELİ HABERLER

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.03.2021 - 11:49, Güncelleme: 03.03.2021 - 11:49
 

BAŞKENT'TEN KİLİS'E MÜJDELİ HABERLER

​​​​​​​Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan Başkent Ankara'da yoğun bir gün geçirerek Kilis'in geleceğine yönelik projelerine destek arayışlarını sürdürdü.
Kilis'e hizmetin en iyisini kazandırabilmek için Başkent Ankara'da gidilmedik bakanlık bırakmayan Başkan Servet Ramazan'ın dünkü adresleri yine değişmedi. Gün içerisinde Kilis'in geleceğini yakından ilgilendiren çok önemli projeler için temaslar gerçekleştiren Başkan Servet Ramazan ilk olarak AK Parti Kilis İl Başkanı Av. Murat Karataş ile birlikte TOKİ Proje Daire Başkanı Serhat Günkan'ı ziyaret ettik. Yapımı başlanan Tahtalı TOKİ, Mayıs ayı içerisinde ihalesi yapılacak olan Deveciler TOKİ ve projelendirme çalışmalarında sona yaklaşılan Millet Bahçesi Projesi hakkında görüş alış verişinde bulunan Başkan Ramazan, "Tüm bu projelerimizi en kısa sürede tamamlayıp hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız" mesajını verdi. BAŞKAN RAMAZAN BAKAN KARAİSMAİLOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ Ardından Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver'i ziyaret eden Başkan Ramazan; Kilis için hayati önem arz eden projelerini sundu ve daha sonra Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile görüştü. Kilis Valisi Recep Soytürk, AK Parti İl Başkanı Av. Murat Karataş ve Milletvekili Ahmet Salih Dal'ın da katılım sağladığı görüşmenin ardından bir değerlendirme yapan Başkan Ramazan "Sayın Bakanımızla Hassa Tüneli projesinin hayata geçirilmesi, Yapımı devam eden Musabeyli - Nurdağı karayolunun ödenek tahsisi, Kilis-Akbez duble yolunun yapımının başlaması, Yeni Devlet Hastanesi yolunun asfaltlanması, Kilis Merkezden Polateli Organize Sanayi Bölgesine doğrudan yol yapım projesinin hazırlanması, Çevreyolunda yapılması planlanan alt geçitlerin projelerinin onaylanması hususlarında görüşmeler gerçekleştirdik. Sayın Bakanımıza yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim. En kısa zamanda projeleri gerçekleştirip memleketimizin hizmetine sunacağız" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan Başkent Ankara'da yoğun bir gün geçirerek Kilis'in geleceğine yönelik projelerine destek arayışlarını sürdürdü.

Kilis'e hizmetin en iyisini kazandırabilmek için Başkent Ankara'da gidilmedik bakanlık bırakmayan Başkan Servet Ramazan'ın dünkü adresleri yine değişmedi. Gün içerisinde Kilis'in geleceğini yakından ilgilendiren çok önemli projeler için temaslar gerçekleştiren Başkan Servet Ramazan ilk olarak AK Parti Kilis İl Başkanı Av. Murat Karataş ile birlikte TOKİ Proje Daire Başkanı Serhat Günkan'ı ziyaret ettik. Yapımı başlanan Tahtalı TOKİ, Mayıs ayı içerisinde ihalesi yapılacak olan Deveciler TOKİ ve projelendirme çalışmalarında sona yaklaşılan Millet Bahçesi Projesi hakkında görüş alış verişinde bulunan Başkan Ramazan, "Tüm bu projelerimizi en kısa sürede tamamlayıp hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız" mesajını verdi.

BAŞKAN RAMAZAN BAKAN KARAİSMAİLOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Ardından Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver'i ziyaret eden Başkan Ramazan; Kilis için hayati önem arz eden projelerini sundu ve daha sonra Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile görüştü. Kilis Valisi Recep Soytürk, AK Parti İl Başkanı Av. Murat Karataş ve Milletvekili Ahmet Salih Dal'ın da katılım sağladığı görüşmenin ardından bir değerlendirme yapan Başkan Ramazan "Sayın Bakanımızla Hassa Tüneli projesinin hayata geçirilmesi, Yapımı devam eden Musabeyli - Nurdağı karayolunun ödenek tahsisi, Kilis-Akbez duble yolunun yapımının başlaması, Yeni Devlet Hastanesi yolunun asfaltlanması, Kilis Merkezden Polateli Organize Sanayi Bölgesine doğrudan yol yapım projesinin hazırlanması, Çevreyolunda yapılması planlanan alt geçitlerin projelerinin onaylanması hususlarında görüşmeler gerçekleştirdik. Sayın Bakanımıza yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim. En kısa zamanda projeleri gerçekleştirip memleketimizin hizmetine sunacağız" ifadelerini kullandı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.