BAŞKAN ZEYBEK, PERSONELİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.07.2020 - 14:30, Güncelleme: 06.07.2020 - 14:30

BAŞKAN ZEYBEK, PERSONELİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, korona virüs ile mücadelede görev alan Yardım Hizmetleri Birimi personelini tebrik ederek, başarı belgesi ile ödüllendirdi.
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, tüm dünyayı etkisi altına alan COVİD-19 salgınıyla mücadelede görev alan Yardım Hizmetleri Birimi personelini unutmadı. Pandemi sürecinde Afyonkarahisarlılar’ın yardımına koşan Belediye Yardım Hizmetleri personelini özverili çalışmalarından dolayı tebrik eden Başkan Zeybek, başarı ve teşekkür belgesi ile ödüllendirdi. Koronavirüs salgına karşı ilk günlerden itibaren önlemlerini etkin bir şekilde aldıklarını söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek; “ Önlemlerimizi  almaya devam ediyoruz. Sağ olsun ekip arkadaşlarımız pandemi sürecinde gece demeden, gündüz demeden halkımızın ihtiyaçlarına koştu. Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs hadisesi ilimizde baş gösterdiği ilk günden itibaren ekiplerimiz adeta seferber ettik. Afyonkarahisar’daki hayırsever vatandaşlarımızla başlatmış olduğumuz kampanyamızda oluşturulan paketlerimizi  ihtiyaç sahiplerine ulaşması için sağolsunlar özveriyle çalışarak ailelerimizin zor zamanlarında yanında oldular.  Kendilerini çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.