BAŞKAN UÇAR'DAN TEBRİK MESAJI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.01.2021 - 14:03, Güncelleme: 28.01.2021 - 14:03
 

BAŞKAN UÇAR'DAN TEBRİK MESAJI

​​​​​​​Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, 7. Olağan Kongre sonrası güven tazeleyen AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve yönetimini tebrik etti.
AK Parti Erzurum 7. Olağan İl kongresi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans ile katıldığı kongre ile yapıldı. Mevcut Başkan Mehmet Emin Öz yeniden il başkanlığına seçildi. Erzurum Buz Hokeyi Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye geniş katılım sağlandı. Pandemi kurullarına göre sınırlı sayıda delege ve partilinin alındığı salonda büyük bir coşku yaşandı. BAŞKAN UÇAR'DAN ANLAMLI MESAJ Pandemi tedbirleri dolayısıyla konuşmaların kısa tutulduğu kongrede partili gençlerin coşkusu dikkat çekerken, dev buluşmaya katılım gösteren Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, kongre sonrası yaptığı değerlendirmesinde "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 'ın video konferans yöntemiyle teşrif ettiği, AK Parti Genel Başkan Vekillimiz Sayın Numan Kurtulmuş, AK Parti Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Vedat Demiröz, AK Parti AR-GE’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hamza Dağ, AK Parti Erzurum İl Kordinatörümüz Sayın Hakan Kahtalı ile Erzurum Milletvekillerimiz, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen, İlçe Belediye Başkanlarımız ve teşkilatlarımızın katılımlarıyla gerçekleştirdiğimiz AK Parti Erzurum 7. Olağan İl Kongremizi gerçekleştirdik. Kongremizde yeniden İl Başkanı seçilen Sayın Mehmet Emin Öz ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ediyor, millete hizmet yolunda kendilerine başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, 7. Olağan Kongre sonrası güven tazeleyen AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve yönetimini tebrik etti.

AK Parti Erzurum 7. Olağan İl kongresi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans ile katıldığı kongre ile yapıldı. Mevcut Başkan Mehmet Emin Öz yeniden il başkanlığına seçildi. Erzurum Buz Hokeyi Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye geniş katılım sağlandı. Pandemi kurullarına göre sınırlı sayıda delege ve partilinin alındığı salonda büyük bir coşku yaşandı.

BAŞKAN UÇAR'DAN ANLAMLI MESAJ

Pandemi tedbirleri dolayısıyla konuşmaların kısa tutulduğu kongrede partili gençlerin coşkusu dikkat çekerken, dev buluşmaya katılım gösteren Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, kongre sonrası yaptığı değerlendirmesinde "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 'ın video konferans yöntemiyle teşrif ettiği, AK Parti Genel Başkan Vekillimiz Sayın Numan Kurtulmuş, AK Parti Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Vedat Demiröz, AK Parti AR-GE’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hamza Dağ, AK Parti Erzurum İl Kordinatörümüz Sayın Hakan Kahtalı ile Erzurum Milletvekillerimiz, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen, İlçe Belediye Başkanlarımız ve teşkilatlarımızın katılımlarıyla gerçekleştirdiğimiz AK Parti Erzurum 7. Olağan İl Kongremizi gerçekleştirdik. Kongremizde yeniden İl Başkanı seçilen Sayın Mehmet Emin Öz ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ediyor, millete hizmet yolunda kendilerine başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.