Başkan Taşdemir'den 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2021 - 11:47, Güncelleme: 18.03.2021 - 11:47

Başkan Taşdemir'den 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

​​​​​​​Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106’ncı yıldönümünü kutladı.
Ağrı Taşlıçay'da belediyecilik anlamında alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra milli değerlere gösterdiği hassasiyetle vatandaşın takdirini kazanan Belediye Başkanı İsmet Taşdemir, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 106. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Bağımsızlık mücadelesinin en büyük mücadelesi olan Çanakkale Savaşı'nın, dünya tarihinin en önemli kahramanlık destanlarından biri olduğunu belirten Başkan Taşdemir, mesajında "Tarihte eşi benzeri az olan bir kahramanlık destanı yazdıkları İçin “Bedrin Arslanları” na benzetilen Çanakkale şehitlerimizi 106. sene-i devriyelerinde rahmet ve minnetle anıyoruz" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)