BAŞKAN TANĞLAY PERSONELİ İLE GÖRÜŞTÜ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2021 - 12:15, Güncelleme: 30.01.2021 - 12:15
 

BAŞKAN TANĞLAY PERSONELİ İLE GÖRÜŞTÜ

​​​​​​​Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, ana hizmet binasındaki birimleri gezerek, personeliyle görüştü.
Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay , Belediye Başkan Yardımcısı Zahir Saldıran ile birlikte Yeni hizmet binasında yer alan birimleri gezdi.Tek tek birimleri ziyaret eden Başkan Tanğlay, personeliyle birebir sohbet ederek, Çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaretleri sırasında birim müdürlerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Tanğlay, “Bizler, vatandaşa hizmet için Bitlis Belediyesi çatısı altında bir araya gelen güçlü bir aileyiz” dedi. Önümüzdeki yıllarda yeni hizmet binamızda kaliteli bir hizmet dönemi için birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını ifade eden Başkan Tanğlay; “Güç ve gönül birlikteliğiyle şehrimize değer katacak pek çok çalışma gerçekleştireceğiz. Seçim öncesi konuştuğumuz vaatlerimizi birer birer hayata geçirdik ve geçirmeye devam ediyoruz. Bu noktada Bitlis Belediyesi ailesi olarak Bitlis’in’ geleceğine değer katacak çalışmalara personelimizle birlikte imza atacağız. Ve elbette bu hizmet yolculuğunda en önemli pay, bu güçlü ailenin fertleri olan personelimize aittir. Hep birlikte, sağlam adımlarla şehrimize hizmet edeceğiz” şeklinde konuştu. (Kaynak: Bitlis Belediyesi Basın Müdürlüğü)
​​​​​​​Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, ana hizmet binasındaki birimleri gezerek, personeliyle görüştü.

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay , Belediye Başkan Yardımcısı Zahir Saldıran ile birlikte Yeni hizmet binasında yer alan birimleri gezdi.Tek tek birimleri ziyaret eden Başkan Tanğlay, personeliyle birebir sohbet ederek, Çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaretleri sırasında birim müdürlerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Tanğlay, “Bizler, vatandaşa hizmet için Bitlis Belediyesi çatısı altında bir araya gelen güçlü bir aileyiz” dedi.

Önümüzdeki yıllarda yeni hizmet binamızda kaliteli bir hizmet dönemi için birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını ifade eden Başkan Tanğlay; “Güç ve gönül birlikteliğiyle şehrimize değer katacak pek çok çalışma gerçekleştireceğiz. Seçim öncesi konuştuğumuz vaatlerimizi birer birer hayata geçirdik ve geçirmeye devam ediyoruz. Bu noktada Bitlis Belediyesi ailesi olarak Bitlis’in’ geleceğine değer katacak çalışmalara personelimizle birlikte imza atacağız. Ve elbette bu hizmet yolculuğunda en önemli pay, bu güçlü ailenin fertleri olan personelimize aittir. Hep birlikte, sağlam adımlarla şehrimize hizmet edeceğiz” şeklinde konuştu.

(Kaynak: Bitlis Belediyesi Basın Müdürlüğü)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.