BAŞKAN SEZER'E DURMAK YOK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.12.2021 - 11:07, Güncelleme: 07.12.2021 - 11:07
 

BAŞKAN SEZER'E DURMAK YOK

​​​​​​​Hafta sonu ve mesai kavramı gözetmeksizin Gevaş'ı adeta karış karış gezerek halkı dinleyen Başkan Murat Sezer'in adresi bu kez İkizler Mahallesi oldu.
Gevaş'ta gidilmedik yer, hatırı sorulmadık vatandaş bırakmayan Başkan Murat Sezer yoğun temposunu sürdürüyor. Bir yandan kurumsal çalışmaların takipçisi olan diğer yandan ise gönül belediyeciliğinin Doğu Anadolu'da örnek ismi gösterilen Başkan Sezer, mahalle ziyaretleri kapsamında dün bu kez İkizler Mahallesi'ndeydi. İlk olarak mahalle genelinde bir dizi temaslar gerçekleştiren Başkan Sezer ardından, mahallede ikamet eden vatandaşlarla buluştu. Kurusal çalışmaları vatandaşlara aktaran ve amaçlarının tüm Gevaş'ı ortak paydada buluşturarak sorunlara çözüm bulmak olduğunu söyleyen Başkan Sezer, halkın taleplerini dinledi. Birebir notlar alan ve yerel yönetim anlamında yapılabilecek uygulamaları değerlendiren Başkan Sezer, vatandaşların kendilerini istediği zaman arayıp ulaşabileceklerini de sözlerine ekledi. İkizler Mahallesi sakinleri de kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Sezer ve ekibine teşekkür etti.
​​​​​​​Hafta sonu ve mesai kavramı gözetmeksizin Gevaş'ı adeta karış karış gezerek halkı dinleyen Başkan Murat Sezer'in adresi bu kez İkizler Mahallesi oldu.

Gevaş'ta gidilmedik yer, hatırı sorulmadık vatandaş bırakmayan Başkan Murat Sezer yoğun temposunu sürdürüyor. Bir yandan kurumsal çalışmaların takipçisi olan diğer yandan ise gönül belediyeciliğinin Doğu Anadolu'da örnek ismi gösterilen Başkan Sezer, mahalle ziyaretleri kapsamında dün bu kez İkizler Mahallesi'ndeydi. İlk olarak mahalle genelinde bir dizi temaslar gerçekleştiren Başkan Sezer ardından, mahallede ikamet eden vatandaşlarla buluştu. Kurusal çalışmaları vatandaşlara aktaran ve amaçlarının tüm Gevaş'ı ortak paydada buluşturarak sorunlara çözüm bulmak olduğunu söyleyen Başkan Sezer, halkın taleplerini dinledi. Birebir notlar alan ve yerel yönetim anlamında yapılabilecek uygulamaları değerlendiren Başkan Sezer, vatandaşların kendilerini istediği zaman arayıp ulaşabileceklerini de sözlerine ekledi.

İkizler Mahallesi sakinleri de kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Sezer ve ekibine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.