BAŞKAN SEZER'DEN İSTİHDAM HASSASİYETİ

İlçeler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 02.07.2022 - 14:31, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:27
 

BAŞKAN SEZER'DEN İSTİHDAM HASSASİYETİ

​​​​​​​Van'ın Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, ilçede yapılan fabrika ve iş yerleriyle ileri ki süreçte Gevaş’ta işsiz kimsenin kalmayacağını belirtti.
Van'ın Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, belediye olarak ilçeye kazandırdıkları birçok fabrika ve imalat iş yerleri sayesinde yakın bir süreçte Gevaş ilçesinde artık işsiz genç bulmak çok zor olacak. Tekstil fabrikaları başta olmak üzere, ayakkabı fabrikası ve kilit taşı imalatları ile Gevaş’ta en az üç bin insan iş sahibi olacak. "BÜYÜK BİR ÇABA SARF ETTİK" Emin adımlarla ve halkın büyük teveccühü ile çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer; “İlk günden itibaren en çok önemsediğimiz işlerden biri de gençleri iş sahibi yapmaktı. Söz verdiğimiz gibi hedeflerimize adım adım ulaşmaya gayret gösteriyoruz. Öncelikli işlerimizi tamamlamak için ekibimizle birlikte büyük bir çaba sarf ettik. Gençlik merkezimizi tamamlayarak gençlerimizin spor yapmalarına büyük olanak sağlamış olacağız. Semt sahamızı yenileyerek nizami bir saha olmasını sağladık. Çarşı merkezinde bulunan tüm binaları aynı renge boyatarak, güzel bir görsellik kazandırdık. "HEM BELEDİYEMİZİ KARA GEÇİRDİK HEM DE İŞ İMKANI SUNDUK" İlçemiz adeta bir tatil ve turizm merkezi haline geldi. Birçok caddelerimizi asfaltladık. Yayla yollarımızı kullanır hale getirdik. Kilit taşı imalatı ile hem belediyemizi kara geçirdik hem de işsiz insanlarımıza iş imkanı sunmuş olduk. Devam eden ve yapımı devam eden tekstil fabrikaları sayesinde binlerce gencimiz iş sahibi oldu. İlçemize kazandırdığımız ayakkabı fabrikasının sayesinde ürettiğimiz ayakkabıları Avrupa’nın birçok ülkesine ihracat yapıyoruz. Bu sayede ayakkabı fabrikamızda yüzlerce genç iş sahibi olduğu gibi ilçemiz de cazip bir duruma gelmiş oldu. "EN AZ ÜÇ BİN İNSAN İŞ SAHİBİ OLMUŞ OLACAK" Yapımı devam tekstil fabrikalarıyla birlikte ilçemizde en az üç bin insan iş sahibi olmuş olacak. Ömrümüz yeterse inşallah Gevaş ilçemizde işsiz, işi olmayan evine ekmek götüremeyen kimse kalmayacak” diyen Van'ın Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, Belediyeni imkânları ve olanakları aklıselim bir şekilde kullanıldığı zaman, çok güzel işlerin ortaya çıkabildiğini sözlerine ekledi. (Kaynak: www.vanhavadis.com)  
​​​​​​​Van'ın Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, ilçede yapılan fabrika ve iş yerleriyle ileri ki süreçte Gevaş’ta işsiz kimsenin kalmayacağını belirtti.

Van'ın Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, belediye olarak ilçeye kazandırdıkları birçok fabrika ve imalat iş yerleri sayesinde yakın bir süreçte Gevaş ilçesinde artık işsiz genç bulmak çok zor olacak. Tekstil fabrikaları başta olmak üzere, ayakkabı fabrikası ve kilit taşı imalatları ile Gevaş’ta en az üç bin insan iş sahibi olacak.

"BÜYÜK BİR ÇABA SARF ETTİK"

Emin adımlarla ve halkın büyük teveccühü ile çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer; “İlk günden itibaren en çok önemsediğimiz işlerden biri de gençleri iş sahibi yapmaktı. Söz verdiğimiz gibi hedeflerimize adım adım ulaşmaya gayret gösteriyoruz. Öncelikli işlerimizi tamamlamak için ekibimizle birlikte büyük bir çaba sarf ettik. Gençlik merkezimizi tamamlayarak gençlerimizin spor yapmalarına büyük olanak sağlamış olacağız. Semt sahamızı yenileyerek nizami bir saha olmasını sağladık. Çarşı merkezinde bulunan tüm binaları aynı renge boyatarak, güzel bir görsellik kazandırdık.

"HEM BELEDİYEMİZİ KARA GEÇİRDİK HEM DE İŞ İMKANI SUNDUK"

İlçemiz adeta bir tatil ve turizm merkezi haline geldi. Birçok caddelerimizi asfaltladık. Yayla yollarımızı kullanır hale getirdik. Kilit taşı imalatı ile hem belediyemizi kara geçirdik hem de işsiz insanlarımıza iş imkanı sunmuş olduk. Devam eden ve yapımı devam eden tekstil fabrikaları sayesinde binlerce gencimiz iş sahibi oldu. İlçemize kazandırdığımız ayakkabı fabrikasının sayesinde ürettiğimiz ayakkabıları Avrupa’nın birçok ülkesine ihracat yapıyoruz. Bu sayede ayakkabı fabrikamızda yüzlerce genç iş sahibi olduğu gibi ilçemiz de cazip bir duruma gelmiş oldu.

"EN AZ ÜÇ BİN İNSAN İŞ SAHİBİ OLMUŞ OLACAK"

Yapımı devam tekstil fabrikalarıyla birlikte ilçemizde en az üç bin insan iş sahibi olmuş olacak. Ömrümüz yeterse inşallah Gevaş ilçemizde işsiz, işi olmayan evine ekmek götüremeyen kimse kalmayacak” diyen Van'ın Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, Belediyeni imkânları ve olanakları aklıselim bir şekilde kullanıldığı zaman, çok güzel işlerin ortaya çıkabildiğini sözlerine ekledi.

(Kaynak: www.vanhavadis.com)

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.