BAŞKAN  ŞAHİN'DEN MÜJDELİ HABER

İlçeler 19.07.2022 - 15:02, Güncelleme: 16.02.2024 - 22:59
 

BAŞKAN  ŞAHİN'DEN MÜJDELİ HABER

​​​​​​​Midyat'ta Başkan Veysi Şahin, 2. Etap TOKİ Sosyal Konut Projesi ile ilgili son detayları duyurdu.
Midyat'ın geleceğini esas alan çalışmaların yanı sıra vatandaşların talep ve önerileri doğrultusunda uygulamalarına yön veren Başkan Veysi Şahin, ilçe halkı için çok önemli bir gelişmeyi daha duyurdu. Başkan Şahin, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı nezdinde yapılan girişimler sonucunda TOKİ Başkanlığı işbirliğiyle dar ve orta gelirli vatandaşlar için yaşanabilir, yatay mimari esaslı ve Kadim Midyat'ın mimari  kültürünü yaşatan yeni yaşam alanları inşa edeceklerini söyledi. Başkan Şahin yaptığı açıklamasında "Proje hazırlıkları tamamlanan ve yakın zamanda ihale edilecek olan 334 Adet Sosyal Konutu hemşerilerimizin hizmetine sunmanın gururu ve sevincini yaşıyoruz. 2. Etap TOKİ Sosyal Konut Projesinin Midyat’ımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz" dedi. Ak Belediyeler Medya Ajansı
​​​​​​​Midyat'ta Başkan Veysi Şahin, 2. Etap TOKİ Sosyal Konut Projesi ile ilgili son detayları duyurdu.

Midyat'ın geleceğini esas alan çalışmaların yanı sıra vatandaşların talep ve önerileri doğrultusunda uygulamalarına yön veren Başkan Veysi Şahin, ilçe halkı için çok önemli bir gelişmeyi daha duyurdu. Başkan Şahin, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı nezdinde yapılan girişimler sonucunda TOKİ Başkanlığı işbirliğiyle dar ve orta gelirli vatandaşlar için yaşanabilir, yatay mimari esaslı ve Kadim Midyat'ın mimari  kültürünü yaşatan yeni yaşam alanları inşa edeceklerini söyledi.

Başkan Şahin yaptığı açıklamasında "Proje hazırlıkları tamamlanan ve yakın zamanda ihale edilecek olan 334 Adet Sosyal Konutu hemşerilerimizin hizmetine sunmanın gururu ve sevincini yaşıyoruz. 2. Etap TOKİ Sosyal Konut Projesinin Midyat’ımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz" dedi.

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Mardin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.