BAŞKAN ŞAHİN'DEN DAVET VAR

İlçeler 14.06.2022 - 01:46, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:55

BAŞKAN ŞAHİN'DEN DAVET VAR

​​​​​​​Midyat'ta Başkan Veysi Şahin, bugün akşam düzenlenecek konsere tüm Midyat gençliğini davet etti.
Midyat'ın tanıtımı için sanat ve tarih konularındaki hassasiyeti ile ön plana çıkan Başkan Veysi Şahin, bugün düzenlenecek konser için gençlere davet çağrısında bulundu. Akşam saat 20.00'de Aziz Önen Kız Anadolu Lisesinde gerçekleştirilecek konser için "Gençler Kimseye Söz Vermeyin" diye seslenen Başkan Şahin, "Midyat Gençliği bu konserde buluşuyor. 14 Haziran 2022 Salı günü Saat: 20:00'de Aziz Önen Kız Anadolu Lisesinde Matiatenin Sesleri Müzik Grubu ve Semir Ortaç Orkestrasının katılımlarıyla Yüksek Öğretim Kurulumları (YKS) sınavına girecek öğrencilere yönelik düzenleneceğimiz Gençlik Konserimize Geleceğimizin Teminatı Yarınlarımızın Umudu tüm Gençlerimizi bekliyoruz" dedi.

Mardin HABERİ