BAŞKAN ŞAHİN'DEN 8 MART MESAJI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.03.2021 - 13:48, Güncelleme: 08.03.2021 - 13:48
 

BAŞKAN ŞAHİN'DEN 8 MART MESAJI

​​​​​​​Midyat'ta Belediye Başkanı Veysi Şahin, yayınladığı mesajında tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.
Şehircilik uygulamalarında kadınlara ve gençlere yönelik pozitif ayrıcalık tanıyarak bu yönde uygulamalar gerçekleştiren Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili sosyal medya aracılığıyla bir mesaj yayımladı. AK Parti Belediyeciliği'nin örnek adresleri arasında gösterilen Midyat'ta başarılı uygulamaları ile takdir toplayan isim Veysi Şahin, açıklamasında tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Midyat'ta kadınların da dahil olduğu ortak paydada buluşarak ilçenin sorunlarına çözüm arayışında olduklarının altını çizen Başkan Şahin, mesajında "Başta Şehit Annelerimiz ve Şehit Eşleri olmak üzere, hayatımızın her anına sevgisini özverisini, şefkatini ve varlığını katan, tüm Kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)  
​​​​​​​Midyat'ta Belediye Başkanı Veysi Şahin, yayınladığı mesajında tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Şehircilik uygulamalarında kadınlara ve gençlere yönelik pozitif ayrıcalık tanıyarak bu yönde uygulamalar gerçekleştiren Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili sosyal medya aracılığıyla bir mesaj yayımladı. AK Parti Belediyeciliği'nin örnek adresleri arasında gösterilen Midyat'ta başarılı uygulamaları ile takdir toplayan isim Veysi Şahin, açıklamasında tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Midyat'ta kadınların da dahil olduğu ortak paydada buluşarak ilçenin sorunlarına çözüm arayışında olduklarının altını çizen Başkan Şahin, mesajında "Başta Şehit Annelerimiz ve Şehit Eşleri olmak üzere, hayatımızın her anına sevgisini özverisini, şefkatini ve varlığını katan, tüm Kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun" ifadelerini kullandı.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.