BAŞKAN ŞAHİN MESAİ KAVRAMI GÖZETMİYOR

İlçeler 26.06.2022 - 12:50, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:53

BAŞKAN ŞAHİN MESAİ KAVRAMI GÖZETMİYOR

Midyat'ın geleceğine yönelik projeleri için gecesini gündüzüne katan Başkan Veysi Şahin, hafta sonu da sahada yer alarak çalışmaları inceledi.
Midyat'a hizmetlerin en iyisini kazandırabilmek için Başkent Ankara'da adeta mekik okuyan Başkan Şahin, Mardin Milletvekilleri Şeyhmus Dinçel, Cengiz Demirkaya ve AK Parti Midyat İlçe Başkanı Atilla Yarış ile birlikte, Millet bahçesi projesinin hayata geçirilmesi amacıyla, şehrin dışında 30 dönüm arazi üzerine kurulacak olan ve yapımı devam eden Yeni Midyat Karayolları Bakım Evi ve Tesisleri çalışmalarını  yerinde inceledi. Milet Bahçesi'nin tamamlanması ile birlikte ilçe gençliğinin özellikle kitap okuyarak zamanını verimli bir şekilde değerlendirebileceği ferah bir mekana kavuşacağını dile getiren Başkan Şahin, projenin birebir takipçisi olduğunu söyledi.

Mardin HABERİ