Başkan Şahin, Bakan Karaismailoğlu ile görüştü

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.10.2020 - 12:31, Güncelleme: 19.10.2020 - 12:31

Başkan Şahin, Bakan Karaismailoğlu ile görüştü

​​​​​​​Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile görüşerek Midyat'taki yatırımlar konusunda istişarede bulundu.
Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Cizre Şırnak Yolu Cudi Dağı Tüneli ve Viyadüğü açılış törenine katıldı. Başkan Şahin, açılışta Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, Diyarbakır Karayolları 9. Bölge Müdürü Savaş Bayındır, Elazığ Karayolları 8. Bölge Müdürü Ökkeş Ceylan ve Cizre Kaymakamı Davut Sinanoğlu İle birlikte açılış kurdelasını kesti. Açılışta Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Şırnak’ta devam eden 10 karayolu yatırımıyla 490 kilometreyi aşkın yol yaptıklarının ifade etti. Burada Bakan İsmailoğlu ile görüşen Başkan Veysi Şahin, Midyat'taki ulaşım konuları hakkında Bakan İsmailoğlu ile istişarede bulundu. Midyat halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için yerel yönetimler olarak gecesini gündüzüne kattıklarını belirten Başkan Şahin, ilçedeki yatırımlar konusunda bakanlık desteğinde bulundu. (www.akbelediyeler.com)