BAŞKAN PAÇACI'DAN PRİM SÖZÜ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.07.2020 - 11:30, Güncelleme: 21.07.2020 - 11:30
 

BAŞKAN PAÇACI'DAN PRİM SÖZÜ

​​​​​​​3. Lig 1. Grup'ta ligi 2. sırada bitirip play-off'a kalan 24 Erzincanspor'a bir destek sözü de Refahiye Belediye Başkanı Çakmak Paçacı'dan geldi.
Sezon içerisinde sergilediği futbolla iyi bir performans sergileyen Erzincanspor için yarın başlayacak Playy-Off maçları için tüm Erczincan son hazırlıklarını yaparken, takıma başarılar dileyen Refahiye Belediye Başkanı Çakmak Paçacı, prim sözünde bulundu. Belediye sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda Başkan Paçacı'nın Erzurumspor'un futbolda da en iyi yere gelmesinin şehir açısından önemli olduğuna yer verildi. Paylaşımda şu ifadelere yer verildi: Kamu Oyuna Saygıyla... Ulalar Spor Klübü yönetiminin başlatmış olduğu Erzincan Sporumuzun 2. lige çıkması halinde Yeşil Refahiye Sporumuzun yapmış olduğu 10.000₺ şampiyonluk primi taahhüt etmesi ile birlikte Refahiye Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI da ilimizin temsilcisi Erzincan Sporumuza 2. lige çıkması halinde 2.424₺ şampiyonluk primi vermeyi taahhüt etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​3. Lig 1. Grup'ta ligi 2. sırada bitirip play-off'a kalan 24 Erzincanspor'a bir destek sözü de Refahiye Belediye Başkanı Çakmak Paçacı'dan geldi.

Sezon içerisinde sergilediği futbolla iyi bir performans sergileyen Erzincanspor için yarın başlayacak Playy-Off maçları için tüm Erczincan son hazırlıklarını yaparken, takıma başarılar dileyen Refahiye Belediye Başkanı Çakmak Paçacı, prim sözünde bulundu.

Belediye sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda Başkan Paçacı'nın Erzurumspor'un futbolda da en iyi yere gelmesinin şehir açısından önemli olduğuna yer verildi.

Paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

Kamu Oyuna Saygıyla...

Ulalar Spor Klübü yönetiminin başlatmış olduğu Erzincan Sporumuzun 2. lige çıkması halinde Yeşil Refahiye Sporumuzun yapmış olduğu 10.000₺ şampiyonluk primi taahhüt etmesi ile birlikte Refahiye Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI da ilimizin temsilcisi Erzincan Sporumuza 2. lige çıkması halinde 2.424₺ şampiyonluk primi vermeyi taahhüt etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.