BAŞKAN PAÇACI YİNE SAHADA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.12.2020 - 15:17, Güncelleme: 04.12.2020 - 15:17
 

BAŞKAN PAÇACI YİNE SAHADA

​​​​​​​Refahiye'de Gönül Belediyeciliği örneği sergileyen Başkan Çakmak Paçacı, farklı meslek gruplarından esnafı ziyaret ederek talep ve önerileri dinledi.
Refahiye'de kurumsal devam eden alt ve üst yapı çalışmalarının takipçisi olan Başkan Çakmak Paçacı, Gönül Belediyeciliğini elden bırakmıyor. Başkan Çakmak Paçacı yine ilçe genelinde faaliyet gösteren esnafı ve halk pazarını ziyaret etti. Ziyaretleri sırasıyla Başkan Paçacı esnaf ve vatandaşlarla ; yapılan, yapımı devam eden ve yapılması hedeflenen projeler  hakkında istişarede bulundu. Vatandaşların istek, talep ve şikayetlerini dinleyerek gerekli iş ve işlemlerin takipçisi olacağını belirten Başkan Paçacı, Refahiye'de her zaman vatandaşı odak alan hizmetlerine devam edeceklerini söyledi. Başkan Paçacı özellikle Covid-19 ile ilgili ülke olarak topyekun mücadeleden taviz verilmemesini vatandaşlardan talep ederek "Güçlü bir ülkeyiz. Dünyayı etkisi altına alan bu hastalıktan temizlik-maske-mesafe kuralına uyarak kurtulacağız. Bunun için lütfen biraz daha dikkatli olalım" çağrısında bulundu. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Refahiye'de Gönül Belediyeciliği örneği sergileyen Başkan Çakmak Paçacı, farklı meslek gruplarından esnafı ziyaret ederek talep ve önerileri dinledi.

Refahiye'de kurumsal devam eden alt ve üst yapı çalışmalarının takipçisi olan Başkan Çakmak Paçacı, Gönül Belediyeciliğini elden bırakmıyor. Başkan Çakmak Paçacı yine ilçe genelinde faaliyet gösteren esnafı ve halk pazarını ziyaret etti. Ziyaretleri sırasıyla Başkan Paçacı esnaf ve vatandaşlarla ; yapılan, yapımı devam eden ve yapılması hedeflenen projeler  hakkında istişarede bulundu. Vatandaşların istek, talep ve şikayetlerini dinleyerek gerekli iş ve işlemlerin takipçisi olacağını belirten Başkan Paçacı, Refahiye'de her zaman vatandaşı odak alan hizmetlerine devam edeceklerini söyledi. Başkan Paçacı özellikle Covid-19 ile ilgili ülke olarak topyekun mücadeleden taviz verilmemesini vatandaşlardan talep ederek "Güçlü bir ülkeyiz. Dünyayı etkisi altına alan bu hastalıktan temizlik-maske-mesafe kuralına uyarak kurtulacağız. Bunun için lütfen biraz daha dikkatli olalım" çağrısında bulundu.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.