BAŞKAN PAÇACI HALKLA İÇ İÇE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.02.2021 - 13:29, Güncelleme: 20.02.2021 - 13:29

BAŞKAN PAÇACI HALKLA İÇ İÇE

​​​​​​​Refahiye Belediye Başkanı Çakmak Paçacı, her defasında vatandaşlarla bir araya gelerek takdir edilen isim olmayı sürdürüyor.
Doğu Anadolu'da yerel yönetim çalışmaları anlamında örnek teşkil eden projeleri ile bilinen Refahiye Belediye Başkanı Çakmak Paçacı, vatandaş buluşmalarına önem veren isim olarak gündeme gelmeye devam ediyor. Başkan Paçacı önceki gün de rahmet ve bereket ayları olan üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandili münasebetiyle ilçe esnafını ve vatandaşları ziyaret edip kandili kutladı. Ziyaretleriyle ilgili Belediye Başkanı Çakmak Paçacı üç ayların manevi iklimine girildiği müjdesini taşıyan Regaip Kandili'ne ulaşmanın heyecanı içerisinde olduğunu ifade ederken, toplumsal huzura vesile olan mübarek üç ayların başlangıcı Regaip Kandili’ nin tüm İslam alemine hayırlı olmasını diledi. Vatandaşlar ise Başkan Paçacı'nın yapmış olduğu ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. (www.akbelediyeler.com)