BAŞKAN ORHAN'DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.03.2021 - 12:36, Güncelleme: 10.03.2021 - 12:36

BAŞKAN ORHAN'DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

​​​​​​​Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan Miraç Kandili mesajında "Hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin Miraç Kandili'ni kutluyorum" dedi.
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Üç aylar içerisinde idrak edeceğimiz Mübarek gecelerden biri olan Miraç Kandili ile ilgili kutlama mesajı yayınladı. Başkan Orhan, mesajında birlik ve beraberlik vurgusuna dikkat çekerek "Manâ aleminde yücelmenin, yükselmenin ve dahi mukaddes bir vuslata ermenin adıdır Miraç. Bu kutlu gece hürmetine sağlık ve sıhhatimizin, birlik ve berberliğimizin, huzur ve esenliğimizin daim olması ve zirvelere ulaşması niyazıyla; Miraç Kandilimiz Mübarek Olsun!" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)