Başkan Mirkelam İş İnsanları İle Buluştu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.11.2020 - 16:17, Güncelleme: 26.11.2020 - 16:17
 

Başkan Mirkelam İş İnsanları İle Buluştu

​​​​​​​Birecik'te toplumun her kesimi ile buluşmaya özen gösteren Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, bu kez vergi rekortmeni iş insanları ve esnaf temsilcileri ile buluştu.
Belediyeciliğin alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının bilincinde bir kadroyla Birecik halkına hizmetlerin en iyisini ulaştırmanın gayesinde olan Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, bu kez iş insanları ile bir araya geldi. Toplumun her kesiminden düzenlediği buluşmalarla Birecik'i ortak payda çatısı altında bir araya getiren Başkan Mirkelam, programda vergi rekortmenlerine ödüllerini verdi. Birecik Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde düzenlenen programa Başkan Mirkelam'ın yanı sıra Kaymakam M. Fatih Koca da katılım gösterdi. Buluşmada iş insanlarına ve esnaf temsilcilerine seslenen Başkan Mirkelam birlik ve beraberlik vurgusunu yineledi. Yerel yönetimler olarak bölgesel kalkınmanın yerelden başladığının farkında olduklarını da sözlerine ekleyen Başkan Mirkelam, vergi rekortmeni olan tüm iş insanları ve esnaf temsilcilerine teşekkür etti. Başkan Mirkelam değerlendirmesinde "İlçemizin ekonomik kalkınmasında büyük emekleri olan vergi rekortmeni hemşehrilerimize TSO'nun ev sahipliğinde ilçe Kaymakamımız M.Fatih Koca ile birlikte ödüllerini takdim ettik. Ödül alan tüm iş adamı ve esnaflarımızı  tebrik ederim" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Birecik'te toplumun her kesimi ile buluşmaya özen gösteren Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, bu kez vergi rekortmeni iş insanları ve esnaf temsilcileri ile buluştu.

Belediyeciliğin alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının bilincinde bir kadroyla Birecik halkına hizmetlerin en iyisini ulaştırmanın gayesinde olan Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, bu kez iş insanları ile bir araya geldi. Toplumun her kesiminden düzenlediği buluşmalarla Birecik'i ortak payda çatısı altında bir araya getiren Başkan Mirkelam, programda vergi rekortmenlerine ödüllerini verdi. Birecik Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde düzenlenen programa Başkan Mirkelam'ın yanı sıra Kaymakam M. Fatih Koca da katılım gösterdi. Buluşmada iş insanlarına ve esnaf temsilcilerine seslenen Başkan Mirkelam birlik ve beraberlik vurgusunu yineledi. Yerel yönetimler olarak bölgesel kalkınmanın yerelden başladığının farkında olduklarını da sözlerine ekleyen Başkan Mirkelam, vergi rekortmeni olan tüm iş insanları ve esnaf temsilcilerine teşekkür etti. Başkan Mirkelam değerlendirmesinde "İlçemizin ekonomik kalkınmasında büyük emekleri olan vergi rekortmeni hemşehrilerimize TSO'nun ev sahipliğinde ilçe Kaymakamımız M.Fatih Koca ile birlikte ödüllerini takdim ettik. Ödül alan tüm iş adamı ve esnaflarımızı  tebrik ederim" ifadelerini kullandı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.