Başkan Mehmet Emür'den Keşap'a müjdeli haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.07.2020 - 13:16, Güncelleme: 13.07.2020 - 13:16
 

Başkan Mehmet Emür'den Keşap'a müjdeli haber

Giresun'un Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, BOTAŞ Genel Müdürü Burhan Özcan’ı ziyaret ederek ilçedeki çalışmalarda gelinen son aşama hakkında bilgiler aldı.  
Giresun'un AK Partili Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür; Milletvekili Kadir Aydın ile birlikte Keşap’a doğalgaz verilmesiyle ilgili en güvenilir bilgiyi alabilmek için BOTAŞ Genel Müdürü Burhan Özcan’ı makamında ziyaret etti. BOTAŞ Genel Müdürü Burhan Özcan, Keşap'ta çalışmaların devam ettiğini ve deneme uygulamalarının başladığını belirtti. Genel Müdür Özcan yaptığı değerlendirmesinde aksilik olmaması halinde eylül ayı içerisinde Keşap’a gaz verileceğinin müjdesini verdi. Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür de ziyaretin ardından yaptığı açıklamasında "Bu süreçte emeği geçen başta Milletvekillerimiz, BOTAŞ Genel Müdürümüz olmak üzere herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi. (www.akbelediyeler.com)
Giresun'un Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, BOTAŞ Genel Müdürü Burhan Özcan’ı ziyaret ederek ilçedeki çalışmalarda gelinen son aşama hakkında bilgiler aldı.  

Giresun'un AK Partili Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür; Milletvekili Kadir Aydın ile birlikte Keşap’a doğalgaz verilmesiyle ilgili en güvenilir bilgiyi alabilmek için BOTAŞ Genel Müdürü Burhan Özcan’ı makamında ziyaret etti.

BOTAŞ Genel Müdürü Burhan Özcan, Keşap'ta çalışmaların devam ettiğini ve deneme uygulamalarının başladığını belirtti. Genel Müdür Özcan yaptığı değerlendirmesinde aksilik olmaması halinde eylül ayı içerisinde Keşap’a gaz verileceğinin müjdesini verdi.

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür de ziyaretin ardından yaptığı açıklamasında "Bu süreçte emeği geçen başta Milletvekillerimiz, BOTAŞ Genel Müdürümüz olmak üzere herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.