BAŞKAN KOCA, KADIN TEŞKİLATLARI İLE BULUŞTU

İlçeler (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.09.2020 - 13:40, Güncelleme: 18.09.2020 - 13:40

BAŞKAN KOCA, KADIN TEŞKİLATLARI İLE BULUŞTU

​​​​​​​Kale Belediye Başkanı Murat Koca, AK Parti Kadın Teşkilatları ile buluştu. Başkan Koca, kurumsal çalışmalarda kadınlara yönelik pozitif ayrıcalık tanıdıklarını söyledi.
Malatya Kale'de alt ve üst yapı anlamında belediyecilik örneği sergileyen Başkan Murat Koca, partisi ile uyum içerisinde çalışmaya devam ediyor. Kurumsal çalışmalarda Kale ilçesinin potansiyelini düşünerek projeler gerçekleştiren Başkan Koca, son olarak AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu ve yönetimi ile AK Parti Kale Kadın Kolları Başkanı Neslihan Ekici makamında ağırladı. İlçe genelinde devam eden çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Koca, Kale ilçesi olarak kadını ve erkeği ile her yaştan vatandaşla birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiklerini söyledi. Kurumsal çalışmalarda kadınlara yönelik her zaman pozitif ayrıcalık tanıdıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Koca, ziyaretlerinden dolayı Başkanlara ve yönetimlerine teşekkür etti. Heyet gün içerisinde AK Parti Kale İlçe Başkanlığını da ziyaret ederek parti çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı. (www.akbelediyeler.com)