BAŞKAN KILINÇ'TAN BİR MÜJDE DAHA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.10.2020 - 10:36, Güncelleme: 19.10.2020 - 10:36

BAŞKAN KILINÇ'TAN BİR MÜJDE DAHA

​​​​​​​Adıyaman'da Kentsel Dönüşüm atakları sürüyor. Başkan Kılınç son olarak 484 konut ve çevre düzenlemesini içeren ihalenin gerçekleştirildiğini duyurdu.
Adıyaman'ın geleceğine yönelik Kentsel Dönüşüm uygulamalarını birer birer hayata geçirmeyi planlayan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, son olarak 484 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesini içeren ihalenin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından geçtiğimiz Cuma günü yapıldığını duyurdu. Seçim sürecinde Kentsel Dönüşüm için söz veren Başkan Kılınç, geçtiğimiz hafta da verdiği müjdesinde "Kentsel Dönüşüm 1. Etap projesi kapsamında 8.5 hektarlık alanda taşınması bulunan vatandaşlarımızı görüşmeleri gerçekleştirmek için uzlaşma ofisimize bekleriz" demişti. Uygulamaların her aşamasını birebir takip eden ve Başkent Ankara'da da bu konuda girişimlerde bulunan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç'ın bu yöndeki adımları devam edenken, Adıyamanlıların da bu tür projelerle şehrin geleceğinin ön planda tutulmasından memnun olduğu gözlemlendi.   (www.akbelediyeler.com)