BAŞKAN KILINÇ PERSONELİ İLE GÖRÜŞTÜ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.02.2021 - 13:14, Güncelleme: 22.02.2021 - 13:14
 

BAŞKAN KILINÇ PERSONELİ İLE GÖRÜŞTÜ

​​​​​​​Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, ana hizmet binasındaki birimleri gezerek personeliyle görüştü.
Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, haftanın ilk gününde hizmet binasında görev alan personelleri ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. Tek tek birimleri ziyaret eden Başkan Kılınç, personeliyle birebir sohbet ederek, uygulamalar hakkında bilgi aldı. Ziyaretleri sırasında birim müdürlerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Kılınç, "Derdi millet, gayesi hizmet olan yorulmaz. Haftanın ilk iş gününde vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunma gayretinde olan arkadaşlarımızı ziyaret ettik, çalışmalarında kolaylıklar diledik" değerlendirmesinde bulundu. Temaslarında personellerin vatandaşa karşı tutumunda hassasiyet gösterilmesini yineleyen Başkan Kılınç, özellikle talep ve önerilerin dikkatle dinlenilmesini ve vatandaşa geri dönüşler sağlanmasını istedi. Başkan Kılınç, personel ziyaretinin ardından Adıyaman il genelinde devam eden çalışmaları incelemek üzere hizmet binasından ayrıldı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, ana hizmet binasındaki birimleri gezerek personeliyle görüştü.

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, haftanın ilk gününde hizmet binasında görev alan personelleri ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. Tek tek birimleri ziyaret eden Başkan Kılınç, personeliyle birebir sohbet ederek, uygulamalar hakkında bilgi aldı. Ziyaretleri sırasında birim müdürlerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Kılınç, "Derdi millet, gayesi hizmet olan yorulmaz. Haftanın ilk iş gününde vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunma gayretinde olan arkadaşlarımızı ziyaret ettik, çalışmalarında kolaylıklar diledik" değerlendirmesinde bulundu.

Temaslarında personellerin vatandaşa karşı tutumunda hassasiyet gösterilmesini yineleyen Başkan Kılınç, özellikle talep ve önerilerin dikkatle dinlenilmesini ve vatandaşa geri dönüşler sağlanmasını istedi. Başkan Kılınç, personel ziyaretinin ardından Adıyaman il genelinde devam eden çalışmaları incelemek üzere hizmet binasından ayrıldı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.