BAŞKAN KILINÇ ESNAFIN YANINDA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.03.2021 - 10:08, Güncelleme: 31.03.2021 - 10:08

BAŞKAN KILINÇ ESNAFIN YANINDA

​​​​​​​Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, esnafları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.
Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Başkan Kılınç’ın son adresi Eski Kahta Caddesi esnafı oldu. Gerçekleştirdiği ziyarette esnaflarla uzun uzun sohbet edip, sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Kılınç, Belediye tarafından sürdürülen ve planlanan çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Vatandaş memnuniyetinin kendileri için her şeyden önce geldiğini söyleyen Başkan Kılınç, “Esnafımızı ziyaret edip, hayırlı işler ve bol kazançlar temennisinde bulunmaya devam ediyoruz. Esnafımız ilimizin can damarını oluşturuyor. Bundan dolayı onlarla iç içe olup, sorunlarını dinlemek ve önerilerine kulak vermek bizim için öncelikler arasında yer alıyor” diye konuştu. Eski Kahta Caddesi esnafı ise her fırsatta yanlarında olan Başkan Kılınç'a teşekkür etti. (Kaynak: Adıyaman Belediyesi Basın Müdürlüğü)

(Kaynak: Adıyaman Belediyesi Basın Müdürlüğü)