BAŞKAN KILINÇ ESNAFI DİNLEDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.11.2020 - 11:53, Güncelleme: 26.11.2020 - 11:53
 

BAŞKAN KILINÇ ESNAFI DİNLEDİ

​​​​​​​Adıyaman'da toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdüren Başkan Kılınç, bu kez Oto Galericiler Sitesi'nde esnafın talep ve önerilerini dinledi.
Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman Oto Galericiler Sitesi’ni ziyaret ederek esnafın sorun ve taleplerini dinleyerek hayırlı kazançlar dileğinde bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Başkanımız, “Oto Galericiler Sitesi esnafımızı ziyaret ederek bol kazançlar diledik. İnşallah bu birlik ve beraberliğimizle şehrimizi hak ettiği yerlere daha hızlı bir şekilde ulaştıracağız” dedi. Oto Galericiler Sitesi esnafı ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Kılınç ve ekibine teşekkür etti. (Kaynak: Adıyaman Belediyesi Basın Müdürlüğü)
​​​​​​​Adıyaman'da toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdüren Başkan Kılınç, bu kez Oto Galericiler Sitesi'nde esnafın talep ve önerilerini dinledi.

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman Oto Galericiler Sitesi’ni ziyaret ederek esnafın sorun ve taleplerini dinleyerek hayırlı kazançlar dileğinde bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Başkanımız, “Oto Galericiler Sitesi esnafımızı ziyaret ederek bol kazançlar diledik. İnşallah bu birlik ve beraberliğimizle şehrimizi hak ettiği yerlere daha hızlı bir şekilde ulaştıracağız” dedi. Oto Galericiler Sitesi esnafı ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Kılınç ve ekibine teşekkür etti.

(Kaynak: Adıyaman Belediyesi Basın Müdürlüğü)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.