BAŞKAN KAVAK YİNE SAHADA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.12.2020 - 13:30, Güncelleme: 02.12.2020 - 13:30
 

BAŞKAN KAVAK YİNE SAHADA

​​​​​​​Gaziantep'in Gönül Belediyeciliğinde adresi haline gelen Nurdağı'nda Başkan Ökkeş Kavak vatandaş buluşmalarına kaldığı yerden devam ediyor.
Gaziantep'in Gönül Belediyeciliğindeki adresi Nurdağı'nda Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, her defasında vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Vatandaşlardan gelen talep ve öneriler üzerine kurumsal çalışmalarda yön belirleyen Başkan Ökkeş Kavak'ın durağı yine esnaf ve vatandaşlar oldu. Dün sabahın erken saatlerinde Sakçagözü Mahallesinde esnafla bir araya gelerek belediyenin çalışmalarını değerlendiren Başkan Kavak, ziyaretlerinde devam eden projeler hakkında da bilgi verdi. Vatandaşlardan da tam not alan Başkan Kavak, "Sakçagözü Mahallesi’ndeyiz. Hemşehrilerimiz ve Esnafımızla selamlaşıp talep ve sorunlarını dinleyip sohbet ettik. Semt Pazarı’nda devam ettiğimiz tedbirleri yerinde inceliyoruz. Covid19 bulaşıcı riskini azaltmak için maske, mesafe ve temizlik kuralından vazgeçmemeliyiz" dedi. Nurdağlı vatandaşlar da Başkan Kavak'ın sürekli olarak halk buluşmalarına önem verdiğini belirterek kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Kavak ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)    
​​​​​​​Gaziantep'in Gönül Belediyeciliğinde adresi haline gelen Nurdağı'nda Başkan Ökkeş Kavak vatandaş buluşmalarına kaldığı yerden devam ediyor.

Gaziantep'in Gönül Belediyeciliğindeki adresi Nurdağı'nda Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, her defasında vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Vatandaşlardan gelen talep ve öneriler üzerine kurumsal çalışmalarda yön belirleyen Başkan Ökkeş Kavak'ın durağı yine esnaf ve vatandaşlar oldu. Dün sabahın erken saatlerinde Sakçagözü Mahallesinde esnafla bir araya gelerek belediyenin çalışmalarını değerlendiren Başkan Kavak, ziyaretlerinde devam eden projeler hakkında da bilgi verdi. Vatandaşlardan da tam not alan Başkan Kavak, "Sakçagözü Mahallesi’ndeyiz. Hemşehrilerimiz ve Esnafımızla selamlaşıp talep ve sorunlarını dinleyip sohbet ettik. Semt Pazarı’nda devam ettiğimiz tedbirleri yerinde inceliyoruz. Covid19 bulaşıcı riskini azaltmak için maske, mesafe ve temizlik kuralından vazgeçmemeliyiz" dedi.

Nurdağlı vatandaşlar da Başkan Kavak'ın sürekli olarak halk buluşmalarına önem verdiğini belirterek kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Kavak ve ekibine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.