BAŞKAN KARAMEHMETOĞLU'NDAN TEBRİK MESAJI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.03.2021 - 11:46, Güncelleme: 25.03.2021 - 11:46
 

BAŞKAN KARAMEHMETOĞLU'NDAN TEBRİK MESAJI

Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, Büyük Kongre ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde MKYK'da görev alan tüm partilileri tebrik etti.
AK Parti 7. Olağan Kongresi, dün Ankara Kapalı Spor Salonu'nda düzenlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçerli oyların tamamını alarak yeniden genel başkan seçildiği kongrede, partinin yeni Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) kadrosu da belli oldu. Tüm Türkiye genelinde gündemi belirleyen Büyük Kongre yabancı basının da ilgi odağı oldu. Kongrenin ardından sosyal medyadan bir mesaj yayınlayan Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, AK Parti'nin Türkiye'de yeni bir dönemin başlangıcı olduğunu belirterek, bu çatı altında olmaktan büyük gurur duyduğunu dile getirdi. Başkan Karamehmetoğlu, değerlendirmesinde "AK Parti 7. Olağan Büyük Kongremiz ülkemize, milletimize hayırlı olsun. Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi, inşallah 2023 hedeflerimizi yeni bir başlangıç haline dönüştürecek, 21. yüzyıl ve ötesini kuşatacak büyük ve güçlü Türkiye'yi inşa ediyoruz. İlk günkü aşkla ve yeni bir heyecanla, 2023 hedeflerimize yürüyüş yolunda güven tazeleyerek Genel Başkanımız ve  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile hız kesmeden devam ediyoruz. Tüm bu çerçevede AK Parti Genel Merkez MKYK Üyeliğine seçilen Sayın Abdurrahman Kurt ve Sayın Alaattin Parlak ile birlikte tüm MKYK üyelerimizi tebrik eder yeni görevlerinde başarılar ve hayırlı hizmetler dilerim" ifadelerine yer verdi. (www.akbelediyeler.com)
Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, Büyük Kongre ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde MKYK'da görev alan tüm partilileri tebrik etti.

AK Parti 7. Olağan Kongresi, dün Ankara Kapalı Spor Salonu'nda düzenlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçerli oyların tamamını alarak yeniden genel başkan seçildiği kongrede, partinin yeni Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) kadrosu da belli oldu. Tüm Türkiye genelinde gündemi belirleyen Büyük Kongre yabancı basının da ilgi odağı oldu.

Kongrenin ardından sosyal medyadan bir mesaj yayınlayan Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, AK Parti'nin Türkiye'de yeni bir dönemin başlangıcı olduğunu belirterek, bu çatı altında olmaktan büyük gurur duyduğunu dile getirdi. Başkan Karamehmetoğlu, değerlendirmesinde "AK Parti 7. Olağan Büyük Kongremiz ülkemize, milletimize hayırlı olsun. Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi, inşallah 2023 hedeflerimizi yeni bir başlangıç haline dönüştürecek, 21. yüzyıl ve ötesini kuşatacak büyük ve güçlü Türkiye'yi inşa ediyoruz. İlk günkü aşkla ve yeni bir heyecanla, 2023 hedeflerimize yürüyüş yolunda güven tazeleyerek Genel Başkanımız ve  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile hız kesmeden devam ediyoruz. Tüm bu çerçevede AK Parti Genel Merkez MKYK Üyeliğine seçilen Sayın Abdurrahman Kurt ve Sayın Alaattin Parlak ile birlikte tüm MKYK üyelerimizi tebrik eder yeni görevlerinde başarılar ve hayırlı hizmetler dilerim" ifadelerine yer verdi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.