BAŞKAN KARAMEHMETOĞLU'NDAN FUAR DAVETİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.04.2021 - 10:38, Güncelleme: 02.04.2021 - 10:38
 

BAŞKAN KARAMEHMETOĞLU'NDAN FUAR DAVETİ

Üreticinin destekçisi olmaya devam eden Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, Diyarbakır'da Mezapotamya Tarım ve Hayvancılık Fuarını gezdi.
Belediyeciliğin alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerinin sergilendiği Diyarbakır'ın Çermik İlçesinde Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, ilçesindeki tarımsal üretiminin en iyi düzeye ulaşması için sahada bir yandan çiftçinin yanında yer alırken, diğer yandan teknolojik gelişmeleri de takip etmeyi ihmal etmiyor. Makamda oturmak yerine sahada olmayı tercih eden Başkan Karamehmetoğlu bu kez AK Parti İlçe Başkanı Hayrettin Kızılarslan ile birlikte Diyarbakır'da Mezapotamya Tarım ve Hayvancılık Fuarını gezdi. Tarımsal aletleri inceleyenv e firmalarla birebir görüşmeler gerçekleştiren Bşakan Karaaslan, Çermikli üreticiyi mutlak suretle fuarı gezmeye davet etti. İlçesinde yerel yönetim olarak üreticinin yanında durmaya devam eden bir anlayış sürdürdüklerini dile getiren Başkan Karaaslan, "Üreten, katma değer sağlayan çiftçilerimizin her zaman yanında yer almaya devam edeceğiz. Yerel yönetimler olarak bölgesel kalkınmanın yerelden başladığını bilen bir kadroyuz. Bu bilinçle üretimin olduğu her alanda desteklerimizi sürdüreceğiz" dedi. Başkan Karamehmetoğlu, önceki süreçlerde de başta çeltik üreticileri olmak üzere çiftçileri sürekli olarak tarlalarla ziyaret ederek talep ve önerileri dinlemişti. (www.akbelediyeler.com)
Üreticinin destekçisi olmaya devam eden Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, Diyarbakır'da Mezapotamya Tarım ve Hayvancılık Fuarını gezdi.

Belediyeciliğin alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerinin sergilendiği Diyarbakır'ın Çermik İlçesinde Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, ilçesindeki tarımsal üretiminin en iyi düzeye ulaşması için sahada bir yandan çiftçinin yanında yer alırken, diğer yandan teknolojik gelişmeleri de takip etmeyi ihmal etmiyor. Makamda oturmak yerine sahada olmayı tercih eden Başkan Karamehmetoğlu bu kez AK Parti İlçe Başkanı Hayrettin Kızılarslan ile birlikte Diyarbakır'da Mezapotamya Tarım ve Hayvancılık Fuarını gezdi. Tarımsal aletleri inceleyenv e firmalarla birebir görüşmeler gerçekleştiren Bşakan Karaaslan, Çermikli üreticiyi mutlak suretle fuarı gezmeye davet etti. İlçesinde yerel yönetim olarak üreticinin yanında durmaya devam eden bir anlayış sürdürdüklerini dile getiren Başkan Karaaslan, "Üreten, katma değer sağlayan çiftçilerimizin her zaman yanında yer almaya devam edeceğiz. Yerel yönetimler olarak bölgesel kalkınmanın yerelden başladığını bilen bir kadroyuz. Bu bilinçle üretimin olduğu her alanda desteklerimizi sürdüreceğiz" dedi.

Başkan Karamehmetoğlu, önceki süreçlerde de başta çeltik üreticileri olmak üzere çiftçileri sürekli olarak tarlalarla ziyaret ederek talep ve önerileri dinlemişti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.