Başkan Karamehmetoğlu hafta sonu yine sahadaydı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.11.2020 - 09:26, Güncelleme: 20.11.2020 - 09:26
 

Başkan Karamehmetoğlu hafta sonu yine sahadaydı

​​​​​​​Çermik'te Başkan Şehmus Karamehmetoğlu, hafta sonu yine sahada görev alarak vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.
Hafta sonu mesai gözetmeksizin çalışmalarına devam eden Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, dün yine makam edindiği Çermik sokaklarındaydı. İlçe genelinde devam eden çalışmaları denetleyen Başkan Karamehmetoğlu gün içerisinde 15 Temmuz Şehidi Kahraman Ömer Halis Demir'in İsmini taşıyan parkta vatandaşlarla bir araya geldi. Burada vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek kurumsal çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Karamehmetoğlu, kendilerine iletilen talepler üzerine kurumsal çalışmalara yön verdiklerini söyledi. Temaslarında özellikle pandemi süreci içerisinde sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına dikkat edilmesi yönündeki çağrısını tekrarlayan Başkan Karamehmetoğlu, bu yöndeki denetimlerinde zabıta ekipleri tarafından hassasiyetle sürdürüldüğünü belirtti. Ziyaretleri ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Karamehmetoğlu, "Şehidimiz Ömer Halis parkımızda vatandaşlarımız sosyal mesafe ve maske kuralları dahilinde güneşli havanın tadını çıkarıyorlar. Vatandaşlarımızı ziyaret ederek mutlu ve huzurlu bir gün geçirmeleri temennisinde bulunduk" dedi. Çermikliler de Başkan Karamehmetoğlu'nu her defasında halkın içinde gördüklerini belirterek kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Karamehmetoğlu'na ve Çermik Belediyesi çalışanlarına teşekkür ettiler. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Çermik'te Başkan Şehmus Karamehmetoğlu, hafta sonu yine sahada görev alarak vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Hafta sonu mesai gözetmeksizin çalışmalarına devam eden Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, dün yine makam edindiği Çermik sokaklarındaydı. İlçe genelinde devam eden çalışmaları denetleyen Başkan Karamehmetoğlu gün içerisinde 15 Temmuz Şehidi Kahraman Ömer Halis Demir'in İsmini taşıyan parkta vatandaşlarla bir araya geldi. Burada vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek kurumsal çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Karamehmetoğlu, kendilerine iletilen talepler üzerine kurumsal çalışmalara yön verdiklerini söyledi. Temaslarında özellikle pandemi süreci içerisinde sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına dikkat edilmesi yönündeki çağrısını tekrarlayan Başkan Karamehmetoğlu, bu yöndeki denetimlerinde zabıta ekipleri tarafından hassasiyetle sürdürüldüğünü belirtti. Ziyaretleri ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Karamehmetoğlu, "Şehidimiz Ömer Halis parkımızda vatandaşlarımız sosyal mesafe ve maske kuralları dahilinde güneşli havanın tadını çıkarıyorlar. Vatandaşlarımızı ziyaret ederek mutlu ve huzurlu bir gün geçirmeleri temennisinde bulunduk" dedi.

Çermikliler de Başkan Karamehmetoğlu'nu her defasında halkın içinde gördüklerini belirterek kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Karamehmetoğlu'na ve Çermik Belediyesi çalışanlarına teşekkür ettiler.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.