Başkan Karamehmetoğlu Çermik için destek istedi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.09.2020 - 14:33, Güncelleme: 21.09.2020 - 14:33
 

Başkan Karamehmetoğlu Çermik için destek istedi

​​​​​​​Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, ilçe genelindeki projeler için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan destek istedi. 
Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un düzenlediği Değerlendirme Toplantısına katıldı. Bakan Kurum, Diyarbakır'da yapılacak çalışmaları aktarırken özellikle Millet Bahçesi projelerine ve Kentsel Dönüşüm uygulamalarına ağırlık vereceklerini dile getirdi. Toplantıya katılan Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu da Çermik'in geleceğine yönelik uygulanması gereken projeler için Çevre ve Şehircilik Bakanlığından destek istedi. Toplantı verimli geçerken buluşmanın ardından bir değerlendirme yapan Başkan Karamehmetoğlu, "Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum  başkanlığında Diyarbakır Valimiz, Milletvekillerimiz ve Belediye başkanlarımızın da katıldığı Değerlendirme Toplantısı'nı gerçekleştirip projeler hakkında istişarelerde bulunduk" dedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, ilçe genelindeki projeler için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan destek istedi. 

Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un düzenlediği Değerlendirme Toplantısına katıldı. Bakan Kurum, Diyarbakır'da yapılacak çalışmaları aktarırken özellikle Millet Bahçesi projelerine ve Kentsel Dönüşüm uygulamalarına ağırlık vereceklerini dile getirdi. Toplantıya katılan Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu da Çermik'in geleceğine yönelik uygulanması gereken projeler için Çevre ve Şehircilik Bakanlığından destek istedi. Toplantı verimli geçerken buluşmanın ardından bir değerlendirme yapan Başkan Karamehmetoğlu, "Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum  başkanlığında Diyarbakır Valimiz, Milletvekillerimiz ve Belediye başkanlarımızın da katıldığı Değerlendirme Toplantısı'nı gerçekleştirip projeler hakkında istişarelerde bulunduk" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.