Başkan Hikmet Özüağ Kurtuluşun 104. Yılını kutladı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.11.2020 - 13:55, Güncelleme: 21.11.2020 - 13:55

Başkan Hikmet Özüağ Kurtuluşun 104. Yılını kutladı

​​​​​​​Kiğı'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşu'nun 104. yıl dönümü ile ilgili mesaj yayımlayan Başkan Özüağ, birlik ve beraberlik vurgusunu yineledi.
Bingöl'ün Kiğı ilçesi, Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 104. yıl dönümünü kutluyor. 20 Kasım 1916 yılında ordu ve halk birliğiyle Rus işgaline karşı dünyada eşine az rastlanır bir kahramanlık örneği sergileyerek işgali sona erdiren Kiğılılar bugünlerde gurur ve onuru yine bir arada yaşıyor. Kurtuluşun 104. yıl dönümü ile ilgili İlçe Belediye Başkanı Nikmet Özüağ da bir mesaj yayımlayarak, tüm Kiğılıların Kurtuluş Gününü kutladı. Başkan Özüağ mesajında, "İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 104. Yılını kutlar, birlik, beraberlik, huzur ve kardeşlik içinde geleceğimize dair daha güzel günler hazırlama temennisiyle sizleri saygılarımla selamlarım. Kurtuluş Günümüz Kutlu Olsun" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)