BAŞKAN GÜRBÜZ'DEN KONGRE ÇAĞRISI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.10.2020 - 11:41, Güncelleme: 28.10.2020 - 11:41
 

BAŞKAN GÜRBÜZ'DEN KONGRE ÇAĞRISI

​​​​​​​Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Kahramanmaraş kongresinde adaylarının Fırat Görgel olduğunu duyurarak vatandaşlara davet çağrısında bulundu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin ilk kongrelerine katılımlarına kaldığı yerden devam ediyor. Şırnak'la başlayan kongre katılım sürecinde 7 Kasım'da adresini Kahramanmaraş olarak belirleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dev buluşması için hazırlıklar sürerken, Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz adaylarının Fırat Görgel olduğunu duyurdu. Başkan Gürbüz konu ile ilgili yaptığı paylaşımda "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile 7 Kasım 2020 Cumartesi Günü yapılacak olan 7. Olağan AK Parti İl Kongremizde İl Başkan Adayımız Fırat Görgel olarak belirlenmiştir. Hayırlı olmasını dilerim" ifadelerini kullandı. Başkan Gürbüz öte yandan dev buluşma için vatandaşlara davet çağrısını yineleyerek kongre katılımında vatandaşların sosyal mesafe ve maske kullanımına dikkat etmeleri gerektiğini belirtti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Kahramanmaraş kongresinde adaylarının Fırat Görgel olduğunu duyurarak vatandaşlara davet çağrısında bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin ilk kongrelerine katılımlarına kaldığı yerden devam ediyor. Şırnak'la başlayan kongre katılım sürecinde 7 Kasım'da adresini Kahramanmaraş olarak belirleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dev buluşması için hazırlıklar sürerken, Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz adaylarının Fırat Görgel olduğunu duyurdu. Başkan Gürbüz konu ile ilgili yaptığı paylaşımda "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile 7 Kasım 2020 Cumartesi Günü yapılacak olan 7. Olağan AK Parti İl Kongremizde İl Başkan Adayımız Fırat Görgel olarak belirlenmiştir. Hayırlı olmasını dilerim" ifadelerini kullandı.

Başkan Gürbüz öte yandan dev buluşma için vatandaşlara davet çağrısını yineleyerek kongre katılımında vatandaşların sosyal mesafe ve maske kullanımına dikkat etmeleri gerektiğini belirtti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.