BAŞKAN GÜRBÜZ AK KADROLARLA BULUŞTU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.12.2020 - 13:50, Güncelleme: 08.12.2020 - 13:50

BAŞKAN GÜRBÜZ AK KADROLARLA BULUŞTU

​​​​​​​Elbistan'da Başkan Gürbüz, Ahmet Tıraş Başkanlığındaki Parti Teşkilatı ile bir araya geldi.
Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, toplumun her kesiminde olduğu gibi parti içi buluşmalara katılmaya da özen gösteriyor. Başkan Gürbüz son olarak AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Ahmet Tıraş, Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Buluşmada Başkan Gürbüz ilçe genelinde devam eden çalışmalar ve yapılması planlanan projeler hakkında partililere bilgiler verirken, parti içi çalışmaları dinledi. AK Parti ailesi olarak birlik ve beraberlik içerisinde olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Gürbüz, Ahmet Tıraş Başkanlığındaki AK Parti İlçe Teşkilatının çok güzel çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi. Parti içi buluşmaların devam edeceğini belirten Başkan Gürbüz, kurumsal olarak attıkları her adımda vatandaş talep ve önerilerini ön planda tutan bir anlayış sergilediklerini belirtti. Partililer de belediyenin çalışmaları yönünden kendilerine iletilen eleştirileri Başkan Gürbüz'le paylaştı. (www.akbelediyeler.com)