BAŞKAN GÜDER'E DURMAK YOK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.09.2020 - 12:23, Güncelleme: 18.09.2020 - 12:23
 

BAŞKAN GÜDER'E DURMAK YOK

​​​​​​​Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, bu kez Orduzu Mahallesinde vatandaşları ziyaret ederek talep ve önerileri dinledi.
Gönül Belediyeciliğinin Doğu Anadolu'daki örnek adreslerinden Malatya Battalgazi'de Başkan Osman Güder, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Makamda oturmak yerine sahada olmayı tercih eden ve kurumsal çalışmaları her defasında vatandaşlara bizzat aktaran Başkan Güder'in bugünkü adresi ise Orduzu Mahallesi oldu. Mahalle sakinleri ile buluşan Başkan Güder, özellikle içerisinde bulunduğumuz pandemi sürecine dikkat çekerek maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyene dikkat edilmesi çağrısını yineledi. Temasları ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Güder, "İnandığımız yolda, halka hizmet için birlikte yürüdüğümüz Aziz hemşehrilerimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz. Orduzu Mahallemizde gezerken vatandaşlarımızın güzel sohbetlerine ortak olduk" dedi.  BAŞKAN GÜDER'DEN GAZİLER DERNEĞİ'NE ZİYARET Başkan Güder gün içerisindeki temaslarını Muharip Gaziler Derneği ile sürdürdü. Milletvekili Hakan Kahtalı ve AK Parti İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Halit Ziya Öztürk’ü ziyaret eden Başkan Güder, Battalgazi Belediyesi olarak her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. PROJELERİ DEĞERLENDİRDİ Başkan Güder, dernek ziyaretinin ardından bu kez Malatya Valiliğinde; İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı'nın katılım sağladığı toplantıya katıldı. Toplantıda deprem konutlarının incelenmesi ve projelerin değerlendirilmesi kapsamında bugüne kadar yapılan çalışmalar ile ilgili istişare ve değerlendirmeleri görüşen Başkan Güder, amaçlarının Battalgazi halkına hizmetin en iyisini sunmak olduğunu söyledi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, bu kez Orduzu Mahallesinde vatandaşları ziyaret ederek talep ve önerileri dinledi.

Gönül Belediyeciliğinin Doğu Anadolu'daki örnek adreslerinden Malatya Battalgazi'de Başkan Osman Güder, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Makamda oturmak yerine sahada olmayı tercih eden ve kurumsal çalışmaları her defasında vatandaşlara bizzat aktaran Başkan Güder'in bugünkü adresi ise Orduzu Mahallesi oldu. Mahalle sakinleri ile buluşan Başkan Güder, özellikle içerisinde bulunduğumuz pandemi sürecine dikkat çekerek maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyene dikkat edilmesi çağrısını yineledi. Temasları ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Güder, "İnandığımız yolda, halka hizmet için birlikte yürüdüğümüz Aziz hemşehrilerimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz. Orduzu Mahallemizde gezerken vatandaşlarımızın güzel sohbetlerine ortak olduk" dedi. 

BAŞKAN GÜDER'DEN GAZİLER DERNEĞİ'NE ZİYARET

Başkan Güder gün içerisindeki temaslarını Muharip Gaziler Derneği ile sürdürdü. Milletvekili Hakan Kahtalı ve AK Parti İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Halit Ziya Öztürk’ü ziyaret eden Başkan Güder, Battalgazi Belediyesi olarak her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

PROJELERİ DEĞERLENDİRDİ

Başkan Güder, dernek ziyaretinin ardından bu kez Malatya Valiliğinde; İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı'nın katılım sağladığı toplantıya katıldı. Toplantıda deprem konutlarının incelenmesi ve projelerin değerlendirilmesi kapsamında bugüne kadar yapılan çalışmalar ile ilgili istişare ve değerlendirmeleri görüşen Başkan Güder, amaçlarının Battalgazi halkına hizmetin en iyisini sunmak olduğunu söyledi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.