BAŞKAN GEYLANİ, ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.08.2020 - 12:21, Güncelleme: 10.08.2020 - 12:21
 

BAŞKAN GEYLANİ, ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

​​​​​​​Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Dumlupınar ve Karşıyaka Mahallelerinde devam eden yol çalışmalarını inceledi.
Bitlis'in Tatvan Belediyesi, yaz dönemini en iyi şekilde değerlendirebilmek için tüm ekipleri ile sahada yer alarak çalışmalarını sürdürüyor. Kurumsal 2020 Yılı Planlaması dahilinde devam eden uygulamalar çerçevesine alt ve üst yapının yanı sıra sosyal hayata yönelik tüm çalışmalar koordineli bir şekilde sürdürülüyor. İlçede son olarak Dumlupınar ve Karşıyaka Mahallelerinde devam eden yol çalışmalarını denetleyerek, bilgiler alan Başkan Mehmet Emin Geylani; amaçlarının Tatvan halkına hizmetin en iyisini sunmak olduğunu söyledi. Mahallelerde vatandaşlarla da sohbet etmeyi ihmal etmeyen Başkan Mehmet Emin Geylani, talep ve önerileri dinledi. Kurumsal çalışmalarda vatandaşların talep ve önerilerine önem verdiklerini ve uygulamalarına bu yönde rota verdiklerini belirten Başkan Mehmet Emin Geylani temaslarının ardından yaptığı değerlendirmesinde "Tatvan için bir hayalimiz var diyerek çıktığımız bu yolda derdimiz hep insan oldu. Tatvan’da inşa etmek istediğimiz bir gelecek var. Hayalimizi hep birlikte gerçekleştireceğiz. Dumlupınar ve Karşıyaka Mahallesinde yol çalışmalarını inceleyip hemşehrilerimizle sohbet ettik. Çalışmalarımız sürecektir" dedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Dumlupınar ve Karşıyaka Mahallelerinde devam eden yol çalışmalarını inceledi.

Bitlis'in Tatvan Belediyesi, yaz dönemini en iyi şekilde değerlendirebilmek için tüm ekipleri ile sahada yer alarak çalışmalarını sürdürüyor. Kurumsal 2020 Yılı Planlaması dahilinde devam eden uygulamalar çerçevesine alt ve üst yapının yanı sıra sosyal hayata yönelik tüm çalışmalar koordineli bir şekilde sürdürülüyor. İlçede son olarak Dumlupınar ve Karşıyaka Mahallelerinde devam eden yol çalışmalarını denetleyerek, bilgiler alan Başkan Mehmet Emin Geylani; amaçlarının Tatvan halkına hizmetin en iyisini sunmak olduğunu söyledi.

Mahallelerde vatandaşlarla da sohbet etmeyi ihmal etmeyen Başkan Mehmet Emin Geylani, talep ve önerileri dinledi. Kurumsal çalışmalarda vatandaşların talep ve önerilerine önem verdiklerini ve uygulamalarına bu yönde rota verdiklerini belirten Başkan Mehmet Emin Geylani temaslarının ardından yaptığı değerlendirmesinde "Tatvan için bir hayalimiz var diyerek çıktığımız bu yolda derdimiz hep insan oldu. Tatvan’da inşa etmek istediğimiz bir gelecek var. Hayalimizi hep birlikte gerçekleştireceğiz. Dumlupınar ve Karşıyaka Mahallesinde yol çalışmalarını inceleyip hemşehrilerimizle sohbet ettik. Çalışmalarımız sürecektir" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.