BAŞKAN FIRAT'TAN ÖRNEK DAVRANIŞ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2020 - 14:44, Güncelleme: 30.09.2020 - 14:44
 

BAŞKAN FIRAT'TAN ÖRNEK DAVRANIŞ

​​​​​​​Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat, bu yılki arazisinden elde ettiği mahsulünü depremde hasar gören caminin tadilatı için bağışladı.
Adıyaman'ın sevilen ismi Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat son olarak girişimde bulunduğu kişisel bir hayırseverlik örneği ile yine takdirleri üzerine topladı. İlçesinde alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra turizmde de çıta yükselterek projeler gerçekleştiren Başkan Fırat, bu kez kendi şahsi arazisinde yetişen bademleri depremde hasar gören Örentaş Mahallesi'ndeki Caminin onarımı için bağışladı. 2017 ve 2018 yıllarında meydana gelen depremde hasar gördüğü öğrenilen caminin tadilatı için başlatılan imece usulü yardımda ilk adımı atan Başkan Fırat amacının yardımların devamını sağlamak olduğunu söyledi. 5 tonu aşan badem mahsulünü bağışladığını belirten Başkan Fırat, "Her yıl arazilerimizden gelen ürünü yardıma muhtaç insanlar için ayırıyordum. Bu yıl da muhtarımın bu talebine sessiz kalamadım. Tüm ürünü caminin tadilatı için gerekli olan maddi imkanın sağlanmasına ayırıyorum. Diğer hayırsever vatandaşlarımızın da bu konuda destekçi olmalarını rica ediyorum" dedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat, bu yılki arazisinden elde ettiği mahsulünü depremde hasar gören caminin tadilatı için bağışladı.

Adıyaman'ın sevilen ismi Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat son olarak girişimde bulunduğu kişisel bir hayırseverlik örneği ile yine takdirleri üzerine topladı. İlçesinde alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra turizmde de çıta yükselterek projeler gerçekleştiren Başkan Fırat, bu kez kendi şahsi arazisinde yetişen bademleri depremde hasar gören Örentaş Mahallesi'ndeki Caminin onarımı için bağışladı. 2017 ve 2018 yıllarında meydana gelen depremde hasar gördüğü öğrenilen caminin tadilatı için başlatılan imece usulü yardımda ilk adımı atan Başkan Fırat amacının yardımların devamını sağlamak olduğunu söyledi. 5 tonu aşan badem mahsulünü bağışladığını belirten Başkan Fırat, "Her yıl arazilerimizden gelen ürünü yardıma muhtaç insanlar için ayırıyordum. Bu yıl da muhtarımın bu talebine sessiz kalamadım. Tüm ürünü caminin tadilatı için gerekli olan maddi imkanın sağlanmasına ayırıyorum. Diğer hayırsever vatandaşlarımızın da bu konuda destekçi olmalarını rica ediyorum" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.