BAŞKAN ERDOĞAN ŞIRNAK'A GELİYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.10.2020 - 13:20, Güncelleme: 14.10.2020 - 13:20
 

BAŞKAN ERDOĞAN ŞIRNAK'A GELİYOR

​​​​​​​Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu Şırnak'a geliyor. Partisinin kongresine katılacak olan Erdoğan için Şırnak ilk adres oldu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında parti genel merkezinde yapılan AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısı bu gün gerçekleşti. MYK öncesi bir değerlendirme yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, devam eden il kongrelerine kendisinin de bizzat katılacağını söyledi. Erdoğan, konuşmasında ilk olarak hafta sonu Şırnak kongresine katılım göstereceğini söyledi. Erdoğan, "Devam eden ilk kongrelerimize de şahsen ben de iştirak edeceğim. Bu vesile ile hafta sonu Şırnak'ta olacağım" dedi. Toplantıda Erdoğan’ın il kongrelerindeki gideceği diğer illerin takvimi de belli oldu. Takvime göre Erdoğan’ın 30 büyükşehir ve bir ile gitmesi planlanıyor. Şırnak Şehir Stadyumunda düzenlenen AK Parti Şırnak 7. Olağan Kongresine yoğun katılımın sağlanmasının beklendiği öğrenildi. (www.akbeledieler.com)
​​​​​​​Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu Şırnak'a geliyor. Partisinin kongresine katılacak olan Erdoğan için Şırnak ilk adres oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında parti genel merkezinde yapılan AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısı bu gün gerçekleşti. MYK öncesi bir değerlendirme yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, devam eden il kongrelerine kendisinin de bizzat katılacağını söyledi. Erdoğan, konuşmasında ilk olarak hafta sonu Şırnak kongresine katılım göstereceğini söyledi. Erdoğan, "Devam eden ilk kongrelerimize de şahsen ben de iştirak edeceğim. Bu vesile ile hafta sonu Şırnak'ta olacağım" dedi.

Toplantıda Erdoğan’ın il kongrelerindeki gideceği diğer illerin takvimi de belli oldu. Takvime göre Erdoğan’ın 30 büyükşehir ve bir ile gitmesi planlanıyor.

Şırnak Şehir Stadyumunda düzenlenen AK Parti Şırnak 7. Olağan Kongresine yoğun katılımın sağlanmasının beklendiği öğrenildi.

(www.akbeledieler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.