BAŞKAN EMRE'DEN KONGRE ÇAĞRISI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.01.2021 - 11:16, Güncelleme: 14.01.2021 - 11:16
 

BAŞKAN EMRE'DEN KONGRE ÇAĞRISI

​​​​​​​Besni Belediye Başkanı Eyyüp Mehmet Emre, 18 Ocak'ta yapılacak Adıyaman 7. Olağan İl Kongresine tüm vatandaşları davet etti.
2023 hedeflerine doğru emin adımlarla yürüyen AK Parti'de İl kongreleri devam ediyor. Tüm Türkiye genelinde devam eden kongrelerin Adıyaman durağında ise tarih 18 Ocak 2021 olarak belirlendi. İl ve İlçe Yönetimleri, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları gibi tüm kademelerin son hazırlığını yaptığı Adıyaman 7. Olağan Kongresinin Yenimahalle Kapalı Spor Salonunda yapılacağı öğrenildi. Saat 12.00'de başlayacak kongrenin bir şölen havasında geçmesi beklenirken, parti yönetimi süreç içerisinde korona virüs hassasiyeti kapsamında katılım gösterecek tüm vatandaşların daha da dikkat göstermesi gerektiğini vurguladı. Sosyal mesafe, maske kullanımı gibi konuların dikkat edileceği kongre için çağrıda bulunan Adıyaman Besni Belediye Başkanı Eyyüp Mehmet Emre, "18 Ocak Pazartesi Saat:12.00 ‘de Yenimahalle Kapalı Spor Salonunda Yapılacak Olan İl başkanlığımızın  7.Olağan Kongresine Tüm halkımız davetlidir" çağrısında bulundu. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Besni Belediye Başkanı Eyyüp Mehmet Emre, 18 Ocak'ta yapılacak Adıyaman 7. Olağan İl Kongresine tüm vatandaşları davet etti.

2023 hedeflerine doğru emin adımlarla yürüyen AK Parti'de İl kongreleri devam ediyor. Tüm Türkiye genelinde devam eden kongrelerin Adıyaman durağında ise tarih 18 Ocak 2021 olarak belirlendi. İl ve İlçe Yönetimleri, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları gibi tüm kademelerin son hazırlığını yaptığı Adıyaman 7. Olağan Kongresinin Yenimahalle Kapalı Spor Salonunda yapılacağı öğrenildi. Saat 12.00'de başlayacak kongrenin bir şölen havasında geçmesi beklenirken, parti yönetimi süreç içerisinde korona virüs hassasiyeti kapsamında katılım gösterecek tüm vatandaşların daha da dikkat göstermesi gerektiğini vurguladı.

Sosyal mesafe, maske kullanımı gibi konuların dikkat edileceği kongre için çağrıda bulunan Adıyaman Besni Belediye Başkanı Eyyüp Mehmet Emre, "18 Ocak Pazartesi Saat:12.00 ‘de Yenimahalle Kapalı Spor Salonunda Yapılacak Olan İl başkanlığımızın  7.Olağan Kongresine Tüm halkımız davetlidir" çağrısında bulundu.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.