BAŞKAN EMRE BUNU HEP YAPIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.08.2020 - 14:19, Güncelleme: 11.08.2020 - 14:19
 

BAŞKAN EMRE BUNU HEP YAPIYOR

​​​​​​​Besni'de Başkan Eyyüp Mehmet Emre, sabahın ilk ışıkları ile birlikte belediye temizlik işçilerini ziyaret ederek çalışmaları inceledi.
Adıyaman'da özverili çalışmaları ile dikkat çeken Besni Belediye Başkanı Eyyüp Mehmet Emre, sabahın ilk ışıkları ile birlikte ilçe merkezinde görev yapan temizlik personelinin çalışmalarını inceledi. Amaçlarının Besni halkına hizmetin en iyisini sunmak olduğunu belirten Başkan Eyyüp Mehmet Emre, temaslarında işçilere poğaça ikram ederek hep birlikte kahvaltı yaptı. Başkan Emre'nin mesai mefhumu gözetmeksizin yaptığı çalışmalara alışkın olan belediye personeli de davete eşlik etti. Başkan Emre, daha sonra Besni'de çarşı ve sokakları gezerek işyerlerini açan esnafı ziyaret etti. Esnafa 'Hayırlı İşler' temennisinde bulunan Başkan Emre talep ve önerileri dinlemesinin ardından özellikle koronavirüs sürecinde esnafın daha da dikkat etmesini ve maske kullanımı, sosyal mesafe ile hijyen kurallarına riayet edilmesini istedi. Başkan Emre temaslarının ardından gün içerisinde kurumsal çalışmaları denetleyerek teknik ekiplerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Besni'de Başkan Eyyüp Mehmet Emre, sabahın ilk ışıkları ile birlikte belediye temizlik işçilerini ziyaret ederek çalışmaları inceledi.

Adıyaman'da özverili çalışmaları ile dikkat çeken Besni Belediye Başkanı Eyyüp Mehmet Emre, sabahın ilk ışıkları ile birlikte ilçe merkezinde görev yapan temizlik personelinin çalışmalarını inceledi. Amaçlarının Besni halkına hizmetin en iyisini sunmak olduğunu belirten Başkan Eyyüp Mehmet Emre, temaslarında işçilere poğaça ikram ederek hep birlikte kahvaltı yaptı.

Başkan Emre'nin mesai mefhumu gözetmeksizin yaptığı çalışmalara alışkın olan belediye personeli de davete eşlik etti. Başkan Emre, daha sonra Besni'de çarşı ve sokakları gezerek işyerlerini açan esnafı ziyaret etti. Esnafa 'Hayırlı İşler' temennisinde bulunan Başkan Emre talep ve önerileri dinlemesinin ardından özellikle koronavirüs sürecinde esnafın daha da dikkat etmesini ve maske kullanımı, sosyal mesafe ile hijyen kurallarına riayet edilmesini istedi.

Başkan Emre temaslarının ardından gün içerisinde kurumsal çalışmaları denetleyerek teknik ekiplerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.