BAŞKAN DÜNDAR, ÇUKURCA İÇİN ÇALIŞIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.07.2020 - 15:36, Güncelleme: 22.07.2020 - 15:36
 

BAŞKAN DÜNDAR, ÇUKURCA İÇİN ÇALIŞIYOR

Hakkari Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar, Çukurca sorunlarına çözüm arayışını sürdürüyor.
Çukurca'nın yıllardan bu yana gelen kangrenleşmiş sorunlarına çözüm bulmak için girişimlerini sürdüren Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar, bu yöndeki çalışmalarını sürdürüyor. Çukurca'nın sorunlarını adeta kendine dert edinen Başkan Ensar Dündar, son olarak Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Tutaş, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Kaya Yıldız'ı ziyaret ederek ilçenin genel sorunları ve çözüm yolları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Başkan Ensar Dündar, Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Tutaş'ı ziyaretinde Çukurca için hayata geçirilecek projeleri istişare ederken, DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız'ı ziyaretinde ise yapılması planlanan dere yatakları ıslahı (Emirşaban ve Beytünk dere yatakları) konusunda bilgi alışverişinde bulundu. (www.akbelediyeler.com)
Hakkari Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar, Çukurca sorunlarına çözüm arayışını sürdürüyor.

Çukurca'nın yıllardan bu yana gelen kangrenleşmiş sorunlarına çözüm bulmak için girişimlerini sürdüren Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar, bu yöndeki çalışmalarını sürdürüyor. Çukurca'nın sorunlarını adeta kendine dert edinen Başkan Ensar Dündar, son olarak Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Tutaş, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Kaya Yıldız'ı ziyaret ederek ilçenin genel sorunları ve çözüm yolları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Ensar Dündar, Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Tutaş'ı ziyaretinde Çukurca için hayata geçirilecek projeleri istişare ederken, DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız'ı ziyaretinde ise yapılması planlanan dere yatakları ıslahı (Emirşaban ve Beytünk dere yatakları) konusunda bilgi alışverişinde bulundu.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.