Başkan Dirik 10 Kasım Anma programlarına katıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.11.2020 - 11:30, Güncelleme: 10.11.2020 - 11:30

Başkan Dirik 10 Kasım Anma programlarına katıldı

​​​​​​​Bingöl Genç İlçe Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, 10 Kasım Programları çerçevesinde Atatürk Anıtına çelenk sunumunda bulundu.
Genç İlçe Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, 10 Kasım programlarına katıldı. Hükümet Konağı bahçesinde ilçe protokolü ile bir araya gelen Başkan Dirik, Atatürk Anıtına çelenk sunumu gerçekleştirdi. Ardından İstiklal Marşı ve Saygı duruşuna eşlik eden Başkan Dirik; Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 82'nci yılı dolayısıyla sosyal medyada bir mesaj yayımladı.  Başkan Dirik mesajında "Milli Mücadelenin Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82. Yıldönümü münasebetiyle saygıyla anıyorum. Bu vesileyle tüm şehit ve gazilerimizi de şükranla yad ediyorum" dedi. Öte yandan Türkiye gündemine ilişkin bir değerlendirmede de bulunan Başkan Dirik, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kararı ile Hazine ve Maliye Bakanlığına atanan Sayın Lütfi Elvan'ı tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum. Bakanlıkları boyunca Ülkemiz için verdiği hizmetlerden dolayı Sayın Berat Albayrak’a teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)