BAŞKAN ÇINAR'A TAM NOT

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.03.2021 - 09:12, Güncelleme: 23.03.2021 - 09:12
 

BAŞKAN ÇINAR'A TAM NOT

​​​​​​​Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 'Kayısı Çiçeği Şenliği'ndeki üstün gayretlerinden dolayı konuklardan tam not aldı.
‘Kayısı Çiçeği Şenliği’ için Malatya’ya gelen yemek uzmanları, şefler, gezginler ve gurmeler, Yeşilyurt’un tarihsel kimliği, kültürel hazineleri, vegan ve vejeteryan yemeklerinin tanıtımı için önemli yatırımları gerçeğe dönüştüren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın gayretlerini takdirle karşıladıklarını söylediler. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Türkiye’nin dört bir tarafından gelerek üç gün süren Malatya gezi programına katılan ‘Kayısı Çiçeği Şenliği’ konuklarıyla Yeşilyurt Kent Konseyi tarafından düzenlen sohbet toplantısında fikir alış verişinde bulundu. Yeşilyurt’ta çok güzel ağırlandıklarını ifade eden konuklar, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın gerek bölgenin kültürü ve yemeklerinin tanıtımı için ortaya koyduğu vizyonel yaklaşımı, gerekse de samimi ve içten yaklaşımlarıyla Yeşilyurt’un turizm potansiyelini hareketlendirecek ciddi çalışmalar yürüttüğünü söylediler. YEŞİLYURTLU OLMAK BİR AYRICALIK Bir davetlinin yapılan yatırımları çok beğendiğini ifade edip "Başka şehirlerden gelip size oy kullanabiliyor muyuz?" şeklinde bir sorusuna Başkan Çınar, “Sizi Yeşilyurtlu yaparız” cevabını verdi. Bir davetli ise, "Yeşilyurt’un turizme kazandırılması noktasındaki gayretlerini yerinde gördük ve çok beğendik, çabalarınız için teşekkür ederim.Otobüslerde veya geziler sırasında kendi aramızda da bunları konuştuk.Gezdiğimiz ilçeler arasında programlarımıza ekleyebileceğimiz, misafirlerimiz geldiği zaman Malatya’nın güzelliklerini keşfedebilecekleri güzel bir ilçe olmuş. Sizinde rahat, sakin ve samimi yaklaşımlarınızla Yeşilyurt ile aramızda çok güzel bir bağ oluştu, bizlerde çalışmalarınıza destek sağlayacağız" diye konuştu. "MALATYA'NIN TANITIMI İÇİN GEREKENİ YAPACAĞIZ" Malatya ve Yeşilyurt’un tanıtımına katkı sağlayacak değerli bir organizasyonda şefler, yemek uzmanları ve gazetecileri ağırlamaktan mutlu olduklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, "Kültürel yapısı, gezilecek görülecek yerleri ve lezzetleri yemekleriyle dört dörtlük bir kent olan Malatya’nın eşsiz zenginliklerini bu tür kültürel gezi programlarıyla ön plana çıkarmaya çalışıyoruz. Yeşilyurt Belediyesi olarak ta ‘Kayısı Çiçeği Şenliği’ gibi güzel bir organizasyonunun paydaşı olmaktan çok mutlu olduk. Sizler gibi alanında deneyimli ve uzman isimlerin tavsiyeleri, kültürel zenginliklerimiz ve yemeklerimizin tanıtımı için çalışmalarımıza ışık tutacak olup, var olan sorunların kalıcı çözümlerle giderilmesini sağlayacaktır" dedi. Samimi bir atmosferde geçen sohbette söz alan konuklar, Malatya ve Yeşilyurt’un tanıtımı için yapılacak çalışmalara ilişkin olarak düşünce ve önerilerini Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile paylaştılar. (Kaynak: Yeşilyurt Belediyesi Basın Müdürlüğü)
​​​​​​​Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 'Kayısı Çiçeği Şenliği'ndeki üstün gayretlerinden dolayı konuklardan tam not aldı.

‘Kayısı Çiçeği Şenliği’ için Malatya’ya gelen yemek uzmanları, şefler, gezginler ve gurmeler, Yeşilyurt’un tarihsel kimliği, kültürel hazineleri, vegan ve vejeteryan yemeklerinin tanıtımı için önemli yatırımları gerçeğe dönüştüren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın gayretlerini takdirle karşıladıklarını söylediler. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Türkiye’nin dört bir tarafından gelerek üç gün süren Malatya gezi programına katılan ‘Kayısı Çiçeği Şenliği’ konuklarıyla Yeşilyurt Kent Konseyi tarafından düzenlen sohbet toplantısında fikir alış verişinde bulundu.

Yeşilyurt’ta çok güzel ağırlandıklarını ifade eden konuklar, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın gerek bölgenin kültürü ve yemeklerinin tanıtımı için ortaya koyduğu vizyonel yaklaşımı, gerekse de samimi ve içten yaklaşımlarıyla Yeşilyurt’un turizm potansiyelini hareketlendirecek ciddi çalışmalar yürüttüğünü söylediler.

YEŞİLYURTLU OLMAK BİR AYRICALIK

Bir davetlinin yapılan yatırımları çok beğendiğini ifade edip "Başka şehirlerden gelip size oy kullanabiliyor muyuz?" şeklinde bir sorusuna Başkan Çınar, “Sizi Yeşilyurtlu yaparız” cevabını verdi. Bir davetli ise, "Yeşilyurt’un turizme kazandırılması noktasındaki gayretlerini yerinde gördük ve çok beğendik, çabalarınız için teşekkür ederim.Otobüslerde veya geziler sırasında kendi aramızda da bunları konuştuk.Gezdiğimiz ilçeler arasında programlarımıza ekleyebileceğimiz, misafirlerimiz geldiği zaman Malatya’nın güzelliklerini keşfedebilecekleri güzel bir ilçe olmuş. Sizinde rahat, sakin ve samimi yaklaşımlarınızla Yeşilyurt ile aramızda çok güzel bir bağ oluştu, bizlerde çalışmalarınıza destek sağlayacağız" diye konuştu.

"MALATYA'NIN TANITIMI İÇİN GEREKENİ YAPACAĞIZ"

Malatya ve Yeşilyurt’un tanıtımına katkı sağlayacak değerli bir organizasyonda şefler, yemek uzmanları ve gazetecileri ağırlamaktan mutlu olduklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, "Kültürel yapısı, gezilecek görülecek yerleri ve lezzetleri yemekleriyle dört dörtlük bir kent olan Malatya’nın eşsiz zenginliklerini bu tür kültürel gezi programlarıyla ön plana çıkarmaya çalışıyoruz. Yeşilyurt Belediyesi olarak ta ‘Kayısı Çiçeği Şenliği’ gibi güzel bir organizasyonunun paydaşı olmaktan çok mutlu olduk. Sizler gibi alanında deneyimli ve uzman isimlerin tavsiyeleri, kültürel zenginliklerimiz ve yemeklerimizin tanıtımı için çalışmalarımıza ışık tutacak olup, var olan sorunların kalıcı çözümlerle giderilmesini sağlayacaktır" dedi.

Samimi bir atmosferde geçen sohbette söz alan konuklar, Malatya ve Yeşilyurt’un tanıtımı için yapılacak çalışmalara ilişkin olarak düşünce ve önerilerini Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile paylaştılar.

(Kaynak: Yeşilyurt Belediyesi Basın Müdürlüğü)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.