BAŞKAN BEYAZGÜL YİNE LİSTEDE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.01.2021 - 11:41, Güncelleme: 01.01.2021 - 11:41
 

BAŞKAN BEYAZGÜL YİNE LİSTEDE

​​​​​​​Sonar Araştırma Şirketi tarafından 2020 yılı sonu yapılan memnuniyet anketinde Şanlıurfa'dan Başkan Beyazgül yine listede yerini aldı.
Mart 2019 seçimlerinin ardından büyük değişim ve gelişimin yaşandığı Şanlıurfa'da Başkan Zeynel Abidin Beyazgül, Sonar Araştırma Şirketi'nin yeni yıla girmeden büyükşehirlerde gerçekleştirdiği en geniş kapsamlı yerel yönetim performans araştırmasında yine listenin ilk sıralarında yer aldı. AK Partili Belediyeler arasında Türkiye'de 5. sırada yer alan Başkan Beyazgül'e yönelik memnuniyet her geçen gün artarken, Başkan Beyazgül'ün yapılan tüm anketlerde yer alması Başkan Beyazgül ve yönetiminin başarısı olarak değerlendirildi. "BAŞKAN BAŞIRILI MI?" DİYE SORULDU 1 Kasım - 27 Aralık tarihinde yapılan ankette vatandaşlara "Yaşadığınız şehirdeki belediye başkanı başarılı mı?" sorusu soruldu. 20 büyükşehrin 7 tanesinde yüz yüze 13'ünde ise telefonla yapılan ankette ilk 10 belirlendi. Anket sonuçlarında Başkan Zeynel Abidin Beyazgül'e yönelik memnuniyet yüzde 48 olarak belinlendi. Başkan Beyazgül'ün 5. sırada yer aldığı AK Partili Belediyeler arasında Erzurum'dan Mehmet Sekmen de ilk sıradaki isim oldu. Başkan Beyazgül ile birlikte bir çok projenin hayat bulduğu Şanlıurfa'da AK Parti Genel Merkezinin de çalışmaları yakından takip ederek takdirle karşıladığı öğrenildi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Sonar Araştırma Şirketi tarafından 2020 yılı sonu yapılan memnuniyet anketinde Şanlıurfa'dan Başkan Beyazgül yine listede yerini aldı.

Mart 2019 seçimlerinin ardından büyük değişim ve gelişimin yaşandığı Şanlıurfa'da Başkan Zeynel Abidin Beyazgül, Sonar Araştırma Şirketi'nin yeni yıla girmeden büyükşehirlerde gerçekleştirdiği en geniş kapsamlı yerel yönetim performans araştırmasında yine listenin ilk sıralarında yer aldı.

AK Partili Belediyeler arasında Türkiye'de 5. sırada yer alan Başkan Beyazgül'e yönelik memnuniyet her geçen gün artarken, Başkan Beyazgül'ün yapılan tüm anketlerde yer alması Başkan Beyazgül ve yönetiminin başarısı olarak değerlendirildi.

"BAŞKAN BAŞIRILI MI?" DİYE SORULDU

1 Kasım - 27 Aralık tarihinde yapılan ankette vatandaşlara "Yaşadığınız şehirdeki belediye başkanı başarılı mı?" sorusu soruldu. 20 büyükşehrin 7 tanesinde yüz yüze 13'ünde ise telefonla yapılan ankette ilk 10 belirlendi. Anket sonuçlarında Başkan Zeynel Abidin Beyazgül'e yönelik memnuniyet yüzde 48 olarak belinlendi. Başkan Beyazgül'ün 5. sırada yer aldığı AK Partili Belediyeler arasında Erzurum'dan Mehmet Sekmen de ilk sıradaki isim oldu. Başkan Beyazgül ile birlikte bir çok projenin hayat bulduğu Şanlıurfa'da AK Parti Genel Merkezinin de çalışmaları yakından takip ederek takdirle karşıladığı öğrenildi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.