BAŞKAN BEYAZGÜL ESNAFIN YANINDA

Teşkilatlar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.09.2021 - 13:59, Güncelleme: 14.09.2021 - 13:59
 

BAŞKAN BEYAZGÜL ESNAFIN YANINDA

​​​​​​​Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Ahilik Haftası dolayısıyla tarihi hanlar bölgesi esnaflarıyla birlikte esnaf duasına katıldı.
Türkiye’de 13 - 19 Eylül Ahilik Haftası olarak kutlanıyor. Şanlıurfa da Ahilik kültürünün asırlardır yaşatıldığı nadir şehirlerden biri konumunda bulunuyor. Sabah saatlerinde Şanlıurfa’nın tarihi hanlar bölgesindeki esnaflar, bir araya gelerek dükkânlarını dualarla açıyor. Kazançlarının bereketli olmasını dileyen hanlar bölgesi esnafı, borçlarını kolay ödeyebilmeleri için de temennide bulunuyor. Her fırsatta esnaf ve vatandaşlarla bir arada olan talep ve önerilerini sahada birinci ağızdan dinleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül beraberinde Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Mehmet Şefik Bakay, Fırıncılar Oda Başkanı Mehmet Emin Karaatlı, Terziler Odası Başkanı Yasin Küçük, Kahveciler Odası Başkanı Murat Tuzlu, Emlakçılar Odası Başkanı Selahattin Tokmak, Kasaplar Odası Başkanı Mahmut Kemal Şimşit, Eskiciler Odası Başkanı Mehmet Ali Karadağ ve Kunduracılar Kooperatif Başkanı Aziz İşçi ile birlikte esnaf duasına katıldı.
​​​​​​​Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Ahilik Haftası dolayısıyla tarihi hanlar bölgesi esnaflarıyla birlikte esnaf duasına katıldı.

Türkiye’de 13 - 19 Eylül Ahilik Haftası olarak kutlanıyor. Şanlıurfa da Ahilik kültürünün asırlardır yaşatıldığı nadir şehirlerden biri konumunda bulunuyor. Sabah saatlerinde Şanlıurfa’nın tarihi hanlar bölgesindeki esnaflar, bir araya gelerek dükkânlarını dualarla açıyor. Kazançlarının bereketli olmasını dileyen hanlar bölgesi esnafı, borçlarını kolay ödeyebilmeleri için de temennide bulunuyor.

Her fırsatta esnaf ve vatandaşlarla bir arada olan talep ve önerilerini sahada birinci ağızdan dinleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül beraberinde Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Mehmet Şefik Bakay, Fırıncılar Oda Başkanı Mehmet Emin Karaatlı, Terziler Odası Başkanı Yasin Küçük, Kahveciler Odası Başkanı Murat Tuzlu, Emlakçılar Odası Başkanı Selahattin Tokmak, Kasaplar Odası Başkanı Mahmut Kemal Şimşit, Eskiciler Odası Başkanı Mehmet Ali Karadağ ve Kunduracılar Kooperatif Başkanı Aziz İşçi ile birlikte esnaf duasına katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.